okejtoja 0 Opublikowano 2 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2018 Napisze mi ktos skrypt na drop? Cos w tym stylu Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Lecz Chciałbym żeby dropiły z niego case Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 2 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2018 Zobacz sobie moj Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Tam możesz dosłownie wszystko ustawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 okejtoja 0 Opublikowano 2 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2018 (edytowane) co zrobic gdy wyswietla mi sie tylko takie cos? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 2 listopada 2018 przez bvcz Poprawiam formatowanie. Notatka dodana przez bvcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 2 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2018 Sprawdź czy są jakieś błedy i czy są wszystkie pliki zapisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 okejtoja 0 Opublikowano 2 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2018 21 błędów a config gui i drops sa w pluginach [ciach] wbij i zobaczysz Łącze doublepost Notatka dodana przez bvcz Usuwam domenę serwera. Notatka dodana przez bvcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 2 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2018 2 minuty temu, okejtoja napisał: 21 błędów a config gui i drops sa w pluginach Podaj błedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 okejtoja 0 Opublikowano 2 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2018 w sensie jak zrobie sk reload to mi sie wyświetla 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 2 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2018 1 minutę temu, okejtoja napisał: w sensie jak zrobie sk reload to mi sie wyświetla 21 ale jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 okejtoja 0 Opublikowano 2 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2018 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 3 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2018 Nie masz aktualnego skQuery i Skripta. I powiedz jeszcze jaka wersja serwera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 okejtoja 0 Opublikowano 3 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2018 (edytowane) 3 godziny temu, _AvaX_ napisał: Nie masz aktualnego skQuery i Skripta. I powiedz jeszcze jaka wersja serwera. 1.8.8 a podeslesz link do skript i skquery? Edytowane 3 listopada 2018 przez okejtoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
okejtoja 0
Napisze mi ktos skrypt na drop?
Cos w tym stylu Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Lecz Chciałbym żeby dropiły z niego case
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi