AdeeK211555 2 Opublikowano 30 października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 (edytowane) Witam, tak jak w temacie. Poszukuję skryptu na premiumcase / inne pseudo case, mianowicie chcę w nim, że mogę dać graczu i każdemu (nie tylko każdemu lub wybranemu graczowi). Chcę rownież, by z premiumcase mogły dropić 2 itemy z możliwych, nie więcej. Nie jakieś premiumcase z dragona typu dropi 30 itemow i elo, bo to jest bez sensu. Osobę, której skrypt będzie zrobiony tak jak wymagam nagrodzę pieniężnie, proponuję pisać na priv. Pozdrawiam Edytowane 31 października 2018 przez stefanik11 Dodaję brakujące znaki diakrytyczne, oraz interpunkcyjne. Przenoszę do giełdy - tam handlujemy, pamiętaj. Notatka dodana przez stefanik11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanik11 61 Opublikowano 31 października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 października 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michuu012 1 Opublikowano 4 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2018 Cześć posiadam taki skrypt gdzie chciałbyś się dogadać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nupp 3 Opublikowano 14 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2018 (edytowane) Masz tutaj mój skrypt na Premium Case za darmo ;v Mogę ci go jakoś edytować jak chcesz. Edytowane 14 listopada 2018 przez Nupp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi