okejtoja 0 Opublikowano 27 października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 października 2018 (edytowane) Napisze mi ktoś skrypt na bloki podobne do tych na <ciach>? Będę wdzięczny. Edytowane 28 października 2018 przez stefanik11 Dodaję brakujące znaki diakrytyczne, cenzuruję IP serwera. Notatka dodana przez stefanik11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stefanik11 61 Opublikowano 28 października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 października 2018 Wytłumacz dokładnie na czym ma to polegać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 okejtoja 0 Opublikowano 28 października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 października 2018 /bloki komenda otwiera sie gui z diamentowym blokiem zlotym emeraldowym i ironowym jak w klikniesz blok to zamnia ci diamenty na bloki czyli przykładowo 9 diamentów zamienia na 1 block Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _MicX_ 51 Opublikowano 28 października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 października 2018 tu masz już odpowiedź @okejtoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 okejtoja 0 Opublikowano 28 października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 października 2018 @kijl ale tam tylko diamentowe bloki a ja chce all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _MicX_ 51 Opublikowano 28 października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 października 2018 (edytowane) @okejtoja teraz masz wszystko Edytowane 28 października 2018 przez kijl mały błąd w kodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 okejtoja 0 Opublikowano 28 października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 października 2018 Dzięki prosze o zamknięcie tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
okejtoja 0
Napisze mi ktoś skrypt na bloki podobne do tych na <ciach>? Będę wdzięczny.
Edytowane przez stefanik11Dodaję brakujące znaki diakrytyczne, cenzuruję IP serwera.
Notatka dodana przez stefanik11
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi