Uzi 20 Opublikowano 26 października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 października 2018 Witam, Poprosiłbym o skrypt na efekt przy założonej dyni. Dokładnie ma dawać widzenie siłe II. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaWiHsS 5 Opublikowano 27 października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 października 2018 Coś typu: every 5 second: loop online players: if loop-player's head slot is pumpkin: apply strenght 2 and nightvision to loop-player for 7 second ? Sprawdzę za dnia i napiszę dokładniej jak to działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Uzi 20 Opublikowano 27 października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 października 2018 7 godzin temu, DaWiHsS napisał: Coś typu: every 5 second: loop online players: if loop-player's head slot is pumpkin: apply strenght 2 and nightvision to loop-player for 7 second ? Sprawdzę za dnia i napiszę dokładniej jak to działa. Błąd: 'online players' is not an entity type (line 2: loop online players:') + chciałbym aby to było na 1.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 27 października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 października 2018 (edytowane) every 5 seconds: loop all players: if loop-player's helmet is pumpkin: apply strength 2 to the loop-player for 7 seconds apply night vision 2 to the loop-player for 7 seconds stop Edytowane 27 października 2018 przez LjayPL789 Uzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaWiHsS 5 Opublikowano 27 października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 października 2018 Znaczy wiesz, ja to pisałem z palca xD 1 godzinę temu, Uzi napisał: Błąd: 'online players' is not an entity type (line 2: loop online players:') + chciałbym aby to było na 1.8 Dlatego powiedziałem że sprawdzę za dnia, tylko chciałem uzgodnić, czy właśnie o to Ci chodziło xd Się tak zastanawiałem, czy była wzmianka gdzieś o online players, no ale niema, po prostu players albo all players. Koniec końców odpowiedź ode mnie dokładnie jak P. LjayPL786, tylko że efekt nie na 5 a 7 sekund (zazębianie jak z beaconami w vanilli; efekt na 8s co 5s) Uzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Uzi 20
Witam,
Poprosiłbym o skrypt na efekt przy założonej dyni.
Dokładnie ma dawać widzenie siłe II.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi