kerpson 532 Opublikowano 24 października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 października 2018 Witam, przy założeniu serwera istnieją komendy "worldborder", bez żadnych pluginów innych. Co do pytania, czy przy robieniu pluginu na random-tp plugin będzie zwracał uwagę na border mapy, czy będzie tepał gracza nawet poza border ? A jeżeli tak to czy da się ustawić w pluginie pobierania borderu świata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 25 października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 października 2018 (edytowane) tak, będzie tepal poza border (miałem tak w pluginie na uhc) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! czyli pobierasz gracza z np. eventu, pobierasz świat i worldbordera możesz sobie walnąć do zmiennej, ustawiać mu wielkość, pobierac itd.. A jak chcesz danemu graczowi to pakietami lecisz. Jeszcze gdzieś miałem metodę sprawdzajaca czy dana lokalizacja jest poza borderem, ale nie jestem teraz na kompie ;/ Edytowane 25 października 2018 przez yooniks kerpson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kerpson 532
Witam, przy założeniu serwera istnieją komendy "worldborder", bez żadnych pluginów innych.
Co do pytania, czy przy robieniu pluginu na random-tp plugin będzie zwracał uwagę na border mapy, czy będzie tepał gracza nawet poza border ?
A jeżeli tak to czy da się ustawić w pluginie pobierania borderu świata?
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi