gasperek 0 Opublikowano 21 października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 października 2018 (edytowane) Uwaga o Rekrutacja na serwer DosGame.eu . Wymagania : - +14 - ts3 - mutacje - ogar mikro - nie toxic Chętni pisać kom zgłoszenia do 19:30 Edytowane 21 października 2018 przez bvcz Poprawiam formatowanie. Notatka dodana przez Briks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bvcz 439 Opublikowano 21 października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 października 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wayneern 48 Opublikowano 21 października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 października 2018 (edytowane) Godzinę temu, gasperek napisał: Uwaga o Rekrutacja na serwer DosGame.eu . Wymagania : - +14 - ts3 - mutacje - ogar mikro - nie toxic Chętni pisać kom zgłoszenia do 19:30 Trochę dziwnie to napisane. Ja bym ogólnie zaczął od serwera - nawet nie napisałeś nic o serwerze, a na forum nie widzę jakoś prezentacji o nim (albo jestem ślepy po prostu). Samo pierwsze zdanie mnie już tak trochę odrzuca (Przed kropką nie stawia się spacji, również przed dwukropkiem). "Nie toxic" - rozwiń swoją wypowiedź. Może chodzi ci o "Ogarnięty"? Bo to trochę znaczeniem jest ogólnym. No i końcówka, która jest wyjątkowo śmieszna. Jak już chcesz robić rekrutację, to na dłużej niż na godzinę, bo nikt się nie zgłosi (jak w tym przypadku). A dlaczego nikt? Bo nie rozpisałeś się dość dobrze, aby to było estetyczne i zachęcające do brania udziału w rekrutacji. Moim zdaniem trochę jest to pisane na odwal, ale jak kto woli. Edytowane 21 października 2018 przez Wayneern Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 21 października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 października 2018 Standardowy brak informacji. Ehhh i wy chcecie mieć nowe osoby w administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi