Skocz do zawartości
  • 0

Nametagi graczy

Rafep

Pytanie

Jedno proste pytanie - jak zmienić nametag gracza?

Kiedyś na moim serwerze używałem "set player's nametag to "" ", ale nagle przestało mi to działać ;-; Mam taki kod:

every 5 second:
	loop all players:
		set loop-player tab name to "%{visibleprefix.%loop-player%}%%{displayname.%loop-player%}%"
		set nametag of loop-player to "%{displayname.%loop-player%}%"

no i przy tej 4 linijce (set nametag of loop-player to.. ) pisze "There's no loop that matches" próbowałem też zmienić na "set loop-player's nametag" lub "set loop-player's name tag", ale ciągle nie działa, nie wiem co mam zrobić :( A może to jakiś dodatek, który odinstalowalem? Ale to przecież jest funcja MundoSk, które mam, tak? Prosze pomóżcie! ;-; 

https://skript.pl/temat/29979-nametagi-graczy/

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
W dniu 21.10.2018 o 10:05, Rafep napisał:

Jedno proste pytanie - jak zmienić nametag gracza?

Kiedyś na moim serwerze używałem "set player's nametag to "" ", ale nagle przestało mi to działać ;-; Mam taki kod:

every 5 second:
	loop all players:
		set loop-player tab name to "%{visibleprefix.%loop-player%}%%{displayname.%loop-player%}%"
		set nametag of loop-player to "%{displayname.%loop-player%}%"

no i przy tej 4 linijce (set nametag of loop-player to.. ) pisze "There's no loop that matches" próbowałem też zmienić na "set loop-player's nametag" lub "set loop-player's name tag", ale ciągle nie działa, nie wiem co mam zrobić :( A może to jakiś dodatek, który odinstalowalem? Ale to przecież jest funcja MundoSk, które mam, tak? Prosze pomóżcie! ;-; 

czyli ,że nie odczytuje tg twojego loop all players: (popraw taby/spacje)

Edytowane przez ikosek
https://skript.pl/temat/29979-nametagi-graczy/#findComment-209351