Jedno proste pytanie - jak zmienić nametag gracza?
Kiedyś na moim serwerze używałem "set player's nametag to "" ", ale nagle przestało mi to działać Mam taki kod:
every 5 second:
loop all players:
set loop-player tab name to "%{visibleprefix.%loop-player%}%%{displayname.%loop-player%}%"
set nametag of loop-player to "%{displayname.%loop-player%}%"
no i przy tej 4 linijce (set nametag of loop-player to.. ) pisze "There's no loop that matches" próbowałem też zmienić na "set loop-player's nametag" lub "set loop-player's name tag", ale ciągle nie działa, nie wiem co mam zrobić A może to jakiś dodatek, który odinstalowalem? Ale to przecież jest funcja MundoSk, które mam, tak? Prosze pomóżcie!
Pytanie
Rafep 3
Jedno proste pytanie - jak zmienić nametag gracza?
Kiedyś na moim serwerze używałem "set player's nametag to "" ", ale nagle przestało mi to działać
Mam taki kod:
every 5 second: loop all players: set loop-player tab name to "%{visibleprefix.%loop-player%}%%{displayname.%loop-player%}%" set nametag of loop-player to "%{displayname.%loop-player%}%"no i przy tej 4 linijce (set nametag of loop-player to.. ) pisze "There's no loop that matches" próbowałem też zmienić na "set loop-player's nametag" lub "set loop-player's name tag", ale ciągle nie działa, nie wiem co mam zrobić
A może to jakiś dodatek, który odinstalowalem? Ale to przecież jest funcja MundoSk, które mam, tak? Prosze pomóżcie!
https://skript.pl/temat/29979-nametagi-graczy/Udostępnij na innych stronach
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi