Skocz do zawartości
  • 0

Nie działa nowa linijka lore w gui, mimo to że w innych gui działa.

bludis

Pytanie

Witam!
Mam do Was pytanie, dlaczego nie chcę mi działać ta linijka kodu?

set player's current inventory's slot 3 to 159:4 named "&8&l&m----------||||&2&lRANGI PROMOCYJNE||&8» &7Gracz: &6%arg 1%||&8» &7Ranga, ktora chcesz nadac: &e&lVIP||&c&lUwaga! &7Range, ktora ma &6%arg 1% &7zostanie mu usunieta!||&8&l&m----------"

Wszystko działa, gui się otwiera - nie ma również błędów, ale zamiast robienia nowej linii w lore, tworzy się coś  podobnego do tego "::"
Macie tutaj ss z gry, przy próbie najechania na przedmiot;

Cytat

ymiGfoI.png

Próbowałem na skriptach; 2.1.2, 2.2 (z poprawkami, przez autora RandomSK) i na 2.2-dev37c
Ale co najdziwniejsze, to w tym samym kodzie mam taką linijkę i wszystko działa;

set player's current inventory's slot 8 to compass named "" with lore "||&8» &aTy: &f%player%||&8» &aGracz: &f%{p}%||"

Proszę o pomoc, z góry dziękuje.
Daję najlepszą odpowiedź i tzw "plusy".

@knugi

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Nie działa Ci, bo w "named" dałeś lore, na dole masz [...]named " " with lore " ", a na górze named "i tu już jest lore".

set player's current inventory's slot 3 to 159:4 named "NAZWA" with lore "&8&l&m----------||||&2&lRANGI PROMOCYJNE||&8» &7Gracz: &6%arg 1%||&8» &7Ranga, ktora chcesz nadac: &e&lVIP||&c&lUwaga! &7Range, ktora ma &6%arg 1% &7zostanie mu usunieta!||&8&l&m----------"

Edytowane przez BrixNW

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...