Witam!
Mam do Was pytanie, dlaczego nie chcę mi działać ta linijka kodu?
set player's current inventory's slot 3 to 159:4 named "&8&l&m----------||||&2&lRANGI PROMOCYJNE||&8» &7Gracz: &6%arg 1%||&8» &7Ranga, ktora chcesz nadac: &e&lVIP||&c&lUwaga! &7Range, ktora ma &6%arg 1% &7zostanie mu usunieta!||&8&l&m----------"
Wszystko działa, gui się otwiera - nie ma również błędów, ale zamiast robienia nowej linii w lore, tworzy się coś podobnego do tego "::"
Macie tutaj ss z gry, przy próbie najechania na przedmiot;
Cytat
Próbowałem na skriptach; 2.1.2, 2.2 (z poprawkami, przez autora RandomSK) i na 2.2-dev37c
Ale co najdziwniejsze, to w tym samym kodzie mam taką linijkę i wszystko działa;
set player's current inventory's slot 8 to compass named "" with lore "||&8» &aTy: &f%player%||&8» &aGracz: &f%{p}%||"
Proszę o pomoc, z góry dziękuje.
Daję najlepszą odpowiedź i tzw "plusy".
Pytanie
bludis 418
Witam!
Mam do Was pytanie, dlaczego nie chcę mi działać ta linijka kodu?
Wszystko działa, gui się otwiera - nie ma również błędów, ale zamiast robienia nowej linii w lore, tworzy się coś podobnego do tego "::"
Macie tutaj ss z gry, przy próbie najechania na przedmiot;
Próbowałem na skriptach; 2.1.2, 2.2 (z poprawkami, przez autora RandomSK) i na 2.2-dev37c
Ale co najdziwniejsze, to w tym samym kodzie mam taką linijkę i wszystko działa;
set player's current inventory's slot 8 to compass named "" with lore "||&8» &aTy: &f%player%||&8» &aGracz: &f%{p}%||"
Proszę o pomoc, z góry dziękuje.
Daję najlepszą odpowiedź i tzw "plusy".
@knugi
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi