Skocz do zawartości
  • 0

Problem z pluginem Essentials

Felloweqq

Pytanie

Witam

Otóż od 2 dni mam pewien problem, albowiem założyłem serwer na hostingu Server.pro (darmowy); Spigot 1.8.8, pobrałem kilka pluginów z internetu, między innymi Essentials. Wgrałem je i zrobiłem jak powinienem, by był większy limit od 10 pluginów.
I właśnie tu pojawia się problem!

Po wpisaniu /pl - /plugins na czerwono wyskakuje mi 5 pluginów związanych z Essentials:

Essentials, EssentialsXXMP, EssentialsChat, EssentialsGeoIP, EssentialsSpawn

Reszta z essentials (EssentialsProtect, EssentialsAntiBuild) jest ok.

Bardzo prosiłbym o pomoc, z 2 godziny nad tym siedziałem.. próbowałem reinstalacji, nawet wszystkich pluginów i dalej to samo..

Dodam jeszcze tylko, że gdy próbowałem dodać te pluginy bez pakowania w WinRAR'a nie działało! Stronę wyrzucało, wyskakiwało tylko
                                                                                                        "Kurza Twarz!"

Dziękuję, pozdrawiam :/ 

Spoiler

Post Sciptum właśnie kliknąłem na myszce ten przycisk po boku (szukałem w internecie jak się nazywa - nic nie mogłem znależć! xD); który odpowiada za strzałkę cofającą... normalnie zamarłem haha, na szczęście wszystko wróciło po strzałce wracającej do ostatniej karty (też nie wiem jak ten się nazywa haha <3)
Jeszcze raz dziękuję, Dobranoc, miłego dnia, nocy, wieczora, popołudnia <3

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...