Odrazu mówię! Pisałem już chyba miesiąc temu dokładnie taki sam problem, potem bez żadnego powodu problem już nie występował więc temat został zamknięty, ale teraz znowu się to dzieje, pisze to samo co wtedy:
Witam, mam problem z serwerem, a mianowicie, gdy wchodzę na serwer to czasem bardzo długo się łącze i nagle pisze: Timed out, serwer się tak jakby wyłącza, jest: Can't connect to the server. No ale, gdy patrze na panel serwera piszę, że jest włączony, a w konsoli wszystkie pluginy uruchamiają się od nowa, nie wiem dlaczego tak jest...
Pytanie
Rafep 3
Odrazu mówię! Pisałem już chyba miesiąc temu dokładnie taki sam problem, potem bez żadnego powodu problem już nie występował więc temat został zamknięty, ale teraz znowu się to dzieje, pisze to samo co wtedy:
Witam, mam problem z serwerem, a mianowicie, gdy wchodzę na serwer to czasem bardzo długo się łącze i nagle pisze: Timed out, serwer się tak jakby wyłącza, jest: Can't connect to the server. No ale, gdy patrze na panel serwera piszę, że jest włączony, a w konsoli wszystkie pluginy uruchamiają się od nowa, nie wiem dlaczego tak jest...
Odrazu też podaję liste pluginów:
- World Edit,
- Skript,
- SketchMap,
- Essentials,
- QuickBoard,
- PlaceholderAPI,
- SkQuery,
- SkriptJSON,
- Ersatz,
- Multiverse,
- World Guard,
- SkinsRestorer,
- VoxelSniper,
- MundoSK
- EssentialsChat,
- PirateSK,
- PermissionsEx,
- ViaVersion
- Skript Mirror,
- Tablist,
- Vault,
- DailyRewards,
- ProtocolLib,
- Citizens,
- Command NPC,
- SuperVanish,
- UEAntiTab,
- Holographics Displays,
- Skellet,
- skRayFall
Edytowane przez RafepOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/29858-wy%C5%82%C4%85czanie-si%C4%99-serwera-przy-pr%C3%B3bie-wej%C5%9Bcia/Udostępnij na innych stronach
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi