ziuteck 1 Opublikowano 7 października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 października 2018 (edytowane) Potrzebuje skriptu na blokowanie : w środku skriptu np: /e:fly itd Chodzi mi oto że jak ktoś w komendzie użyje : to żeby mu pisało "Nieznana komenda" Edytowane 7 października 2018 przez ziuteck Łączę, poprawiam tytuł na bardziej zrozumiały. Notatka dodana przez stefanik11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1965 Opublikowano 7 października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 października 2018 (edytowane) Coś takiego? on command: replace all ":" with "" in the command Nw czy będzie działać aha trzeba było tak od razu... options: tekst: &cNieznana Komenda! znaki: : or * on command: if command contains "{@znaki}": cancel event send "{@tekst}" Zaznaczysz moją odpowiedz jako najlepszą i dasz like? Edytowane 7 października 2018 przez xAxee ziuteck 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ziuteck 1 Opublikowano 7 października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 października 2018 (edytowane) nie działa Edytowane 7 października 2018 przez ziuteck Łączę. Zamiast pisać posty jeden pod drugim, wystarczy, że dokonasz edycji poprzedniego. Notatka dodana przez stefanik11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ziuteck 1
Potrzebuje skriptu na blokowanie : w środku skriptu np: /e:fly itd
Chodzi mi oto że jak ktoś w komendzie użyje : to żeby mu pisało "Nieznana komenda"
Łączę, poprawiam tytuł na bardziej zrozumiały.
Notatka dodana przez stefanik11
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi