Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich serdecznie!

Jako w miare cywilizowany człowiek, zacznę od przedstawienia się. A więc tak... Na imię mi Dominik. x kwietnia tego roku ukończyłem x lat. Uczęszczam do Niepublicznego Gimnazjum położonego w województwie Małopolskim, a dokładniej w okolicach Krakowa.  W szkole na ogół dobrze się uczę, od zawsze interesują mnie przedmioty ścisłe, chociaż z humanistycznymi też sobię nawet radzę (gorzej z w-f'em :kappa:). W przyszłości chciałbym zostać (jak wiele osób w tych czasach) informatykiem, a dokładniej programistą. Jestem osobą spokojną, trudno wyprowadzić mnie z równowagi, bardzo lubię zawierać nowe znajomości. Z tych gorszych cech z pewnością można zaobserwować u mnie lenistwo, chociaż już potrafię w miarę nad nim panować, a także niecierpliwość. Hmm... Co mógłbym w tym miejscu jeszcze powiedzieć...? Chyba nic więcej nie przychodzi mi do głowy, a więc przejdę dalej. Na forum skript.pl zarejestrowałem się w 2015 roku, wtedy moja aktywność sięgała prawie zera. W dalszych latach coraz częściej używałem forum, by się czegoś dowiedzieć, lub pomóc innym, a jak nie to po prostu poprzeglądać wątki. Dnia dzisiejszego naszła mnie taka myśł... a może by tak rzucić się na głeboką wodę i spróbować czegoś nowego? I właśnie dlatego to piszę. Nie mam żadnego doświadczenia praktycznego w moderowaniu for, jedyne co znam to opcję silnika IPB, jego panel moderatora i wasz regulamin. Oczywiścię szybko się uczę, więc po ewentualnym dostaniu się na owe stanowisko szybko wyuczę się jak reagować w danej sytuacji. Ale oczywiście, żeby potem nie było "aaa pisze podanie żeby się pobawić, pewnie zostanie w administracji miesiąc nie dłużej, a potem zniknie jak kropla w morzu łez" - nie, nie mam takiego zamiaru. Byłbym wtedy jeszcze bardziej zaangażowany w życie forum, w pomoc jego użytkownikom. W sumie ode mnie chyba byłoby na tyle. Reszta zależy od szanownej administracji forum. Na sam koniec chciałbym podziękować za przeczytanie moich wypocin, wiem, że nie są one najlepsze, ale zapewniam, że dałem z siebie wszystko.

Pozdrawiam.

Edytowane przez xNightPower_
https://skript.pl/temat/29670-stefanik11/

Cóż mogę powiedzieć, podanie fajne.
Możesz jeszcze dodać, ile czasu możesz poświęcić na moderowanie forum.
Widziałem, że pomagasz użytkownikom i się starasz.
Mam nadzieję, że nie zmarnujesz tej szansy, jeśli się dostaniesz.
Ode mnie TAK

https://skript.pl/temat/29670-stefanik11/#findComment-194998

Witaj. Dziękuję za pozytywną opinię. Już śpieszę z odpowiedzią na twoje pytanie. Czas mój ogranicza tylko sen i lekcje w szkole, oraz jakieś zdarzenia losowe. Myślę, że rozsądnym szacowanym czasem będzie 4-6 godzin w ciągu dnia. Pozdrawiam.

https://skript.pl/temat/29670-stefanik11/#findComment-195001

• Ixidi zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...