Skocz do zawartości
  • 0

tittle

JestemPsiak
 Udostępnij

Pytanie

Witam otoz jeden uzytkownik napisal to tak wiem ale mi nie dziala tutaj moze ktos mi pomoze. Chodzi mi o title ze np wpisuje punkt /checkpoint 1 ustaw i potem checkpoint 2 ustaw i wyznacza odleglosc i pisze na pelnym ekranie tittle jaka odleglosc jest.

bludis

Użytkownik został permanentnie zbanowany w związku z tym ZAMYKAM ten temat.

Notatka dodana przez bludis

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
6 minut temu, Komar napisał:

Potrzebujesz dodatku SkRayFall aby działały Ci title na ekranie.

pobrałem a co do skryptu pomoze mi ktos? Ze wyznaczam odlegosc np jestem w bazie ustawiam checkpointa /checkpoint set 1 potem jestem 6k kratek np i potem /checkpoint 2 i wyznacza odleglosc jaka jest odleglosc do tego. I Zeby na ekranie pisalo tittle jaka jest odleglosc.

Edytowane przez JestemPsiak

• 0
5 minut temu, Kozaczekkw napisał:

Na tej stronie już ktoś napisał taki skrypt, masz ( Nie mój ) .

Ale jak to wyznaczyc dokladnie bo mi nie wychodzi probowalem ... ;-;. I nie wychodzi mi tittle wychodzi taki blad:

[ERROR]: [Skript] 'player title "&2Ustawiono" with subtitle "&2%location of player%" for 3 seconds' is not a text (title.sk, line 10: send player title "&2Ustawiono" with subtitle "&2%location of player%" for 3 seconds') [17:51:45 ERROR]: [Skript] 'chest with 6 rows named "&6Lista:"' is not an entity type (title.sk, line 24: open chest with 6 rows named "&6Lista:" to player')[17:51:45 ERROR]: [Skript] 'player's current inventory's slot {_slot}' is not an entity type (title.sk, line 28: set player's current inventory's slot {_slot} to light green wool named "&6%loop-index%" with lore "&c%loop-value%"') [17:51:45 ERROR]: [Skript] 'player's current inventory's slot {_slot}' is not an entity type (title.sk, line 30: set player's current inventory's slot {_slot} to green wool named "&6%loop-index%" with lore "&c%loop-value%"') [17:51:45 ERROR]: [Skript] 'player title "&6%{_odleglosc}% &6metrow" with subtitle "&2%{_1}% &6[] &2%{_2}%" for 3 seconds' is not a text (title.sk, line 43: send player title "&6%{_odleglosc}% &6metrow" with subtitle "&2%{_1}% &6[] &2%{_2}%" for 3 seconds') [17:51:45 ERROR]: [Skript] 'chest with 6 rows named "&6Teleport:"' is not an entity type (title.sk, line 53: open chest with 6 rows named "&6Teleport:" to player') [17:51:45 ERROR]: [Skript] 'player's current inventory's slot {_slot}' is not an entity type (title.sk, line 56: set player's current inventory's slot {_slot} to light green wool named "&6%loop-index%" with lore "&c%loop-value%"') [17:51:45 ERROR]: [Skript] can't understand this event: 'on inventory click' (title.sk, line 70: on inventory click:')

Edytowane przez JestemPsiak

• 0

powiesz mi czego potrzebuje pomoze mi ktos?

2 godziny temu, Kozaczekkw napisał:

Tego nie wiem, zobacz w kodzie.

A title się nie pojawia bo pewnie nie masz wszystkich potrzebnych dodatków.

wszysciutko juz dziala tylko nie dziala tittle 

bludis

Łącze.

Notatka dodana przez bludis

• 0

SkRayFall , SkQuery , WildSkript (opcjonalnie) , Umbaska (opcjonalnie) , Skellet - te pluginy sobie zainstaluj gdyż większość skryptów musi już mieć dostęp do ich bibliotek wyrażeń. Jeżeli po zainstalowaniu nie będzie działać to wyślij błędy z konsoli, najlepiej cały log z konsoli.

• 0
10 minut temu, Komar napisał:

SkRayFall , SkQuery , WildSkript (opcjonalnie) , Umbaska (opcjonalnie) , Skellet - te pluginy sobie zainstaluj gdyż większość skryptów musi już mieć dostęp do ich bibliotek wyrażeń. Jeżeli po zainstalowaniu nie będzie działać to wyślij błędy z konsoli, najlepiej cały log z konsoli.

nie oto chodzi dalem wczesniej bledy. Bled najwazniejszy:

title "&6%{_odleglosc}% &6metrow" with subtitle "&2%{_1}% &6[] &2%{_2}%" for 3 seconds' is not a text (title.sk, line 43: send player title "&6%{_odleglosc}% &6metrow" with subtitle "&2%{_1}% &6[] &2%{_2}%" for 3 seconds') [17:51:45 ERROR]: [Skript] 'chest with 6 rows named "&6Teleport:"' is not an entity type (title.sk, line 53: open chest with 6 rows named "&6Teleport:" to player') 

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...