[email protected] 2 Opublikowano 22 września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 września 2018 Witam. Pobrałem dużo pluginów na motd wszystkie działały ale na bungeecorda nic nie działa, bo trzeba ustawić w config.yml, ale inne serwery mają jakoś plugin na motd w bungeecord ma ktoś jakieś rozwiązanie [nie chce w configu motd] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 22 września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 września 2018 daj plg na motd do głównego serwera Shooter2211asd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 [email protected] 2 Opublikowano 22 września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 września 2018 Ogółem próbowałem ServerListPlus, animatedMotd, bungeeMotd oraz UniqueMotd Ok znalazłem rozwiązanie, temat do zamknięcia. Łączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DeltaT Opublikowano 24 września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 września 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
[email protected] 2
Witam. Pobrałem dużo pluginów na motd wszystkie działały ale na bungeecorda nic nie działa, bo trzeba ustawić w config.yml, ale inne serwery mają jakoś plugin na motd w bungeecord ma ktoś jakieś rozwiązanie [nie chce w configu motd]
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi