Nieaktywny Opublikowano 14 września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 września 2018 (edytowane) Siemka, Stworzyłem 3 pluginy i 1 skrypt. Skrypt dodaje komendy do pluginów, które można zmieniać! Komendy: /monety - Sprawdzasz ilość monet /monety daj gracz - Dodaje graczowi monety! Dodatki: ScoreBoard Możliwość kupienia czegoś na serwerze #W pracy Wersja: 1.0 - Do kupienia! #Pisz na profilu 2.0 - W czasie pracy Wygląd: Niedostepne Edytowane 14 września 2018 przez Nieaktywny Dodaje prefix "SPRZEDAM"; poprawiam formatowanie. Dodaje prefix [SPRZEDAM]; poprawiam formatowanie. Staraj się pisać posty bez nadmiernego używania pogrubienia, pochylenia czy podkreślenia. Rzeczy te służą do ozdoby Twojego postu, a nie do napisania całego postu. Notatka dodana przez bludis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bludis 418 Opublikowano 14 września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 września 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeltaT Opublikowano 14 września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 września 2018 Czy ja wiem, czy taki najlepszy. W sumie płacenie za skrypt to lekka przesada, bo równie dobrze można samemu napisac skrypt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 691 Opublikowano 14 września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 września 2018 Po co płacić za coś co można mieć za darmo? Godzinę temu, dawidosIntal napisał: Wygląd: Niedostepne Najpierw zachęć potencjalnego klienta do kupna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi