skillux 0 Opublikowano 12 września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 września 2018 Witam mam problem otoz sama komenda /pomoc w gui mi dziala ale np jak mam rangi to nie chce sie otworzyc 2 skrzynka jak by nie wykonywalo komendy prosze o pomoc bo robie paczke pluginow na yt i juz 3 dzien walcze z tym link do skriptu daje tutaj : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 12 września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 września 2018 (edytowane) Prosze poprawiony skrypt: (Jeżeli pomogłem i skrypt działa zaznacz moją odp jako najlepszą i daj like!) w razie problemów napisz na pw albo pod postem Oznaczenie:@skillux Edytowane 12 września 2018 przez xAxee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DeltaT Opublikowano 13 września 2018 Udostępnij Opublikowano 13 września 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
skillux 0
Witam mam problem otoz sama komenda /pomoc w gui mi dziala ale np jak mam rangi to nie chce sie otworzyc 2 skrzynka jak by nie wykonywalo komendy prosze o pomoc bo robie paczke pluginow na yt i juz 3 dzien walcze z tym link do skriptu daje tutaj :
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi