Celio18 0 Opublikowano 31 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2018 Witam, Mam na imię Andrzej i mam 21 lat. W Minecraft grałem bardzo często od wersji 1.2, aktualnie gram rzadko. SPORY czas temu byłem administratorem na kilku młodych serwerach. Wraz z Minecraftowym kolegą poznanym na jednym z serwerów, próbowałem stworzyć swój własny serwer, z powodu braku doświadczenia i pieniędzy, serwer został przeze mnie porzucony, a kontakt z kolegą przepadła. Po tych paru latach wracam do mojego planu stworzenia własnego serwera i szukam Osoby, która by mi w tym pomogła. Serwer jeszcze nie ma nazwy, bo na aktualnym etapie nie jest on potrzebny. W planach mam zamiar stworzenie serwera z minigrami, lecz w miarę możliwości nie chce odgrzewać w kółko tego samego kotleta, lecz przyrządzić coś w miarę innego. Pomijając lobby, chciałbym oferować też serwer w stylu real-live. Serwer nie jest planowany z myślą o zysku, ale nie wykluczam możliwości paru małych opcji płatności niewpływających na rozgrywkę. Wszystkie koszty związane z tworzeniem serwera pokrywam ja. Oferuję przygotowanie VPS pod serwer Minecraft jaki stronę WWW, dobry kontakt za pośrednictwem Discord, dowolność w realizowaniu wspólnie omówionych planów, możliwość wdrożenia swoich pomysłów, jeśli osoba będzie dobrze wykonywała swoje zadania gwarantuję długą współpracę. W zamian oczekuję rzetelności i pełnego zaangażowania w powierzone zadania i informowania mnie na bieżąco o poziomie ich wykonania; dużą ilość własnych pomysłów; dojrzałości; umiejętność pracy w zespole; poważnego traktowania swojej roli; bezwzględnego posiadania mikrofonu; Twoje zgłoszenie powinno być napisane kreatywnie bez podawania suchych faktów Tzn. Gram w grę i oddycham. Zainteresowanych proszę o kierowanie swojego zgłoszenia na Discord: Celio #4568 //Minimalny wiek to 16 lat; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymiTV 13 Opublikowano 1 września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 września 2018 Źle podany discord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 718 Opublikowano 1 września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 września 2018 Teraz, SzymiTV napisał: Źle podany discord Jest dobrze :V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KolorowyMleczyk 2 Opublikowano 18 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2018 Zgłaszam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrCarrot 16 Opublikowano 19 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2018 21 godzin temu, KolorowyMleczyk napisał: Zgłaszam się ty byś się pod wszystkim zgłaszał, a po twojich postach widać że twój wiek nie wykracza poza 11 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi