Skocz do zawartości

Poszukuję Współwłaściciela

Celio18

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, Mam na imię Andrzej i mam 21 lat. W Minecraft grałem bardzo często od wersji 1.2, aktualnie gram rzadko. SPORY czas temu byłem administratorem na kilku młodych serwerach. Wraz z Minecraftowym kolegą poznanym na jednym z serwerów, próbowałem stworzyć swój własny serwer, z powodu braku doświadczenia i pieniędzy, serwer został przeze mnie porzucony, a kontakt z kolegą przepadła. Po tych paru latach wracam do mojego planu stworzenia własnego serwera i szukam Osoby, która by mi w tym pomogła.

Serwer jeszcze nie ma nazwy, bo na aktualnym etapie nie jest on potrzebny. W planach mam zamiar stworzenie serwera z minigrami, lecz w miarę możliwości nie chce odgrzewać w kółko tego samego kotleta, lecz przyrządzić coś w miarę innego. Pomijając lobby, chciałbym oferować też serwer w stylu real-live. Serwer nie jest planowany z myślą o zysku, ale nie wykluczam możliwości paru małych opcji płatności niewpływających na rozgrywkę.

Wszystkie koszty związane z tworzeniem serwera pokrywam ja. Oferuję przygotowanie VPS pod serwer Minecraft jaki stronę WWW, dobry kontakt za pośrednictwem Discord, dowolność w realizowaniu wspólnie omówionych planów, możliwość wdrożenia swoich pomysłów, jeśli osoba będzie dobrze wykonywała swoje zadania gwarantuję długą współpracę.

W zamian oczekuję rzetelności i pełnego zaangażowania w powierzone zadania i informowania mnie na bieżąco o poziomie ich wykonania; dużą ilość własnych pomysłów; dojrzałości; umiejętność pracy w zespole; poważnego traktowania swojej roli; bezwzględnego posiadania mikrofonu;

Twoje zgłoszenie powinno być napisane kreatywnie bez podawania suchych faktów Tzn. Gram w grę i oddycham.

Zainteresowanych proszę o kierowanie swojego zgłoszenia na Discord: Celio #4568

//Minimalny wiek to 16 lat;

• 3 miesiące temu...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...