Nexorek 0 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2018 Cześć mam wielki problem ponieważ próbuje zrobić łatwy drop na serwer 1.12 ale coś mi nie działa jestem jakby co żółtodziobem więc nie jestem pewny co źle zrobiłem w skrypcie MÓJ SKRYPT: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! BŁĄD: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Będę wdzięczny jak ktoś mi pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomq 225 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2018 Źle wytabowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nexorek 0 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2018 Aha okey i jak kto naprawić ? muszę odnowa napisać czy jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomq 225 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2018 1 minutę temu, Nexorek napisał: Aha okey i jak kto naprawić ? muszę odnowa napisać czy jak ? Wytabuj od nowa. Polecam w Notepad++ Nexorek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nexorek 0 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2018 Przecież używam Notepad++ i mam wszystko wytabowac czy jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 20 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2018 Błąd polega na tym że wcięcia przed każdą linijką kodu są pomieszane (spacje oraz taby). Każdy nowy event musi mieć taki sam format, czyli wcięcia albo z tabów albo ze spacji. Ty musisz wszystkie te wcięcia skasować i jeszcze raz każdą linijkę osobno wytabować (tj. Utworzyć nowe wcięcie albo z tabów lub ze spacji). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nexorek 0 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2018 Teraz, LuckyPotato napisał: Błąd polega na tym że wcięcia przed każdą linijką kodu są pomieszane (spacje oraz taby). Każdy nowy event musi mieć taki sam format, czyli wcięcia albo z tabów albo ze spacji. Ty musisz wszystkie te wcięcia skasować i jeszcze raz każdą linijkę osobno wytabować (tj. Utworzyć nowe wcięcie albo z tabów lub ze spacji). Aha rozumiem dzięki odpiszę jak będzie działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nexorek 0 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2018 DZIĘKI DZAŁA !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nexorek 0
Cześć mam wielki problem ponieważ próbuje zrobić łatwy drop na serwer 1.12 ale coś mi nie działa jestem jakby co żółtodziobem więc nie jestem pewny co źle zrobiłem w skrypcie
MÓJ SKRYPT:
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
BŁĄD:
Będę wdzięczny jak ktoś mi pomoże
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi