TheAdamos 24 Opublikowano 18 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2018 (edytowane) Witam, tutaj Adamos. Mogę zostać administratorem na Twoim serwerze. Moje statystyki: 10 godzin pracy dziennie Administrator na 25 serwerach Duże doświadczenie Znane komendy - https://code.skript.pl/a3A9VOpW Kontakt: Discord - TheAdamos#5057 Prywatna wiadomość na forum Skype - Adamos214 Pozdrawiam, Adamos. Edytowane 18 sierpnia 2018 przez TheAdamos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 18 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2018 (edytowane) 14 minut temu, TheAdamos napisał: Komęd eh, chyba już nikt Cię nie "zatrudni". 14 minut temu, TheAdamos napisał: ZnajomoŚć Tylu Komęd (Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! co do ilości komend, też eh. nie powinno się brać kogoś wg. komend, których się zna. Na serwerach są różne pluginy i każdy może inne mieć. Co do samej listy to w sumie i tak mało. 14 minut temu, TheAdamos napisał: Moje Statystyki: 10 godzin Pracy. ale, że co? dziennie czy łącznie? 14 minut temu, TheAdamos napisał: Admin na 25 serwerach. a ja na 69 14 minut temu, TheAdamos napisał: Ś ^ co Ty z nimi masz, że wszystkie z dużej piszesz? Na przyszłość, jeśli chodzi o sam wygląd tematu - popraw go, bo mógł wyglądać tak: Cytat Witam, tutaj Adamos. Mogę zostać administratorem na Twoim serwerze. Moje statystyki: 10 godzin pracy Administrator na 25 serwerach Duże doświadczenie Znane komendy - Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Kontakt: Discord - TheAdamos#5057 Prywatna wiadomość na forum Skype - Adamos214 Pozdrawiam, Adamos. Myślę, że poprawisz się następnym razem. Edytowane 18 sierpnia 2018 przez boleknowak Ixidi i Heku 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 18 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2018 59 minut temu, TheAdamos napisał: Witam, tutaj Adamos. Mogę zostać administratorem na Twoim serwerze. Moje statystyki: 10 godzin pracy dziennie Administrator na 25 serwerach Duże doświadczenie Znane komendy - https://code.skript.pl/a3A9VOpW Kontakt: Discord - TheAdamos#5057 Prywatna wiadomość na forum Skype - Adamos214 Pozdrawiam, Adamos. A na mój serwer xTopCraft.pl wersja 1.8 szukam Wbij na start poniedziałek o godzinie 15:00 to zobaczymy co mogę Ci zaoferować. TheAdamos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi