Rejszpat 378 Opublikowano 18 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2018 (edytowane) Dostałem owe ostrzeżenie. Moderator był na tyle natrętny że jeszcze na dodatek ukrył posta. Proszę o wyjaśnienia. @DeltaT Edytowane 18 sierpnia 2018 przez Rejszpat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeltaT Opublikowano 18 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2018 Odpowiedź owszem była spamem, tak samo jak i druga, również napisana przez Ciebie, ja tak uznałem i przyznałem punkty zgodnie z taryfikatorem, a to nie był pierwszy raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejszpat 378 Opublikowano 18 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2018 (edytowane) 1 minutę temu, DeltaT napisał: Odpowiedź owszem była spamem, tak samo jak i druga, również napisana przez Ciebie, ja tak uznałem i przyznałem punkty zgodnie z taryfikatorem, a to nie był pierwszy raz. Ale co mi od razu wyskakujesz z opisywaniem wypowiedzi? Najpierw daj zrzut ekranu z moimi wypowiedziami. Edytowane 18 sierpnia 2018 przez Rejszpat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 18 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2018 6 minut temu, Rejszpat napisał: Moderator był na tyle natrętny że jeszcze na dodatek ukrył posta. To Ty jesteś na tyle natrętny, że się tego czepiasz. Będąc tym adminem kilka godzin powinieneś zapoznać się z pewnymi tematami, które wskazują na to, że post należy doprowadzić do takiego stanu by go ktoś ponownie nie zgłosił po nadaniu kary, np. ukryć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeltaT Opublikowano 18 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2018 Jeśli uważasz inaczej no to cóż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejszpat 378 Opublikowano 18 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2018 Teraz, xVendrome napisał: To Ty jesteś na tyle natrętny, że się tego czepiasz. Będąc tym adminem kilka godzin powinieneś zapoznać się z pewnymi tematami, które wskazują na to, że post należy doprowadzić do takiego stanu by go ktoś ponownie nie zgłosił po nadaniu kary, np. ukryć. Ja uważam, że post był słuszny. Aktualnie oczekuję, aż "natrętny moderator" go tu wstawi w formie zrzutu ekranu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taq 155 Opublikowano 18 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2018 Odpowiedź "Toż mu nic z tego nie wyjdzie" Nie wnosi nic do tematu nie pomaga też użytkownikowi. Ostrzeżenie nadane słusznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejszpat 378 Opublikowano 18 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2018 (edytowane) 2 minuty temu, DeltaT napisał: W pierwszej wypowiedzi musiałem ustalić, o co chodzi użytkownikowi, natomiast w drugiej wypowiedzi tylko uświadamiałem mu, że to będzie fatalnie wyglądać. 1 minutę temu, Taq napisał: Odpowiedź "Toż mu nic z tego nie wyjdzie" Nie wnosi nic do tematu nie pomaga też użytkownikowi. Ostrzeżenie nadane słusznie. Wnosi, uświadamiałem mu, że to będzie fatalnie wyglądało. Edytowane 18 sierpnia 2018 przez Rejszpat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeltaT Opublikowano 18 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2018 Nawet jeśli, to i tak był to spam, ty się zwyczajnie na mnie uwziąłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejszpat 378 Opublikowano 18 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2018 2 minuty temu, DeltaT napisał: Nawet jeśli, to i tak był to spam, ty się zwyczajnie na mnie uwziąłeś. Po co miałbym się na Ciebie uwziąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taq 155 Opublikowano 18 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2018 Cytat Wnosi, uświadamiałem mu, że to będzie fatalnie wyglądało. Nie pomogłeś mu w problemie . I samym postem nic nie wniosłeś. Spam jak nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejszpat 378 Opublikowano 18 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2018 (edytowane) 1 minutę temu, Taq napisał: Nie pomogłeś mu w problemie . I samym postem nic nie wniosłeś. Spam jak nic. Pomogłem mu. Dzięki mojej wypowiedzi będzie wiedział, że to nie ma sensu, bo wygląda fatalnie, a co za tym idzie nie będzie się męczył ze zrobieniem tego. Edytowane 18 sierpnia 2018 przez Rejszpat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeltaT Opublikowano 18 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2018 Otóż nie. Nie pomogłeś mu a tylko posta sobie nabiłeś, nawet nie wiem w jakim celu. Hmmm no nie wiem, dlatego iż zająłem miejsce po tobie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejszpat 378 Opublikowano 18 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2018 (edytowane) 4 minuty temu, DeltaT napisał: zająłem miejsce po tobie Nie zająłeś miejsca po mnie, ja byłem administratorem, a ty jesteś jr. administratorem. 4 minuty temu, DeltaT napisał: tylko posta sobie nabiłeś W jakim celu miałbym nabijać posty? Edytowane 18 sierpnia 2018 przez Rejszpat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeltaT Opublikowano 18 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2018 Ale mi tu chodzi o ilość osób w administracji, zapomniałem sprecyzować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejszpat 378 Opublikowano 18 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2018 (edytowane) 2 minuty temu, DeltaT napisał: Ale mi tu chodzi o ilość osób w administracji, zapomniałem sprecyzować. Za takie coś to bym się prędzej uwziął na libtera, a nie na Ciebie. Edytowane 18 sierpnia 2018 przez Rejszpat jeszcze się nie uwziąłem na libtera, niech się cieszy, że ma tolerancyjnych użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeltaT Opublikowano 18 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2018 Ja nie mam zamiaru juz się tu wypowiadać, ostrzeżenia zostały nadane słusznie, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 18 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2018 Jeśli chodzi o pierwsze ostrzeżenie oraz kolejne w temacie to ewidentna fuszerka moderacyjna. @DeltaT to, że post w twoim mniemaniu wnosi niewystarczająco dużo do tematu nie znaczy że NIC nie wnosi. Twoją rolą jest moderowanie, a nie ukrywanie połowy tematu z warnami w tym postów które sprawdzają rozwiązania innych użytkowników "btw zmiana kodowania u mnie nic nie zmieniła lul", prośby o sprecyzowanie "Jaki obrazek?" oraz o zgrozo odpowiedzi na tę prośbę przez innego użytkownika "Chodzi mu chyba o stworzenie ikony Discorda tym". Drugie ostrzeżenie uznaję za słuszne, @Rejszpat jeśli uważasz że nic z tego nie wyjdzie powinieneś uzasadnić. Rejszpat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi