Skocz do zawartości

Spam ($2.2.2)

Rejszpat

Rekomendowane odpowiedzi

Odpowiedź owszem była spamem, tak samo jak i druga, również napisana przez Ciebie, ja tak uznałem i przyznałem punkty zgodnie z taryfikatorem, a to nie był pierwszy raz.

1 minutę temu, DeltaT napisał:

Odpowiedź owszem była spamem, tak samo jak i druga, również napisana przez Ciebie, ja tak uznałem i przyznałem punkty zgodnie z taryfikatorem, a to nie był pierwszy raz.

Ale co mi od razu wyskakujesz z opisywaniem wypowiedzi? Najpierw daj zrzut ekranu z moimi wypowiedziami.

Edytowane przez Rejszpat

6 minut temu, Rejszpat napisał:

Moderator był na tyle natrętny że jeszcze na dodatek ukrył posta.

To Ty jesteś na tyle natrętny, że się tego czepiasz. Będąc tym adminem kilka godzin powinieneś zapoznać się z pewnymi tematami, które wskazują na to, że post należy doprowadzić do takiego stanu by go ktoś ponownie nie zgłosił po nadaniu kary, np. ukryć.

Teraz, xVendrome napisał:

To Ty jesteś na tyle natrętny, że się tego czepiasz. Będąc tym adminem kilka godzin powinieneś zapoznać się z pewnymi tematami, które wskazują na to, że post należy doprowadzić do takiego stanu by go ktoś ponownie nie zgłosił po nadaniu kary, np. ukryć.

Ja uważam, że post był słuszny. Aktualnie oczekuję, aż "natrętny moderator" go tu wstawi w formie zrzutu ekranu.

2 minuty temu, DeltaT napisał:

image.png

image.png

W pierwszej wypowiedzi musiałem ustalić, o co chodzi użytkownikowi, natomiast w drugiej wypowiedzi tylko uświadamiałem mu, że to będzie fatalnie wyglądać.

1 minutę temu, Taq napisał:

Odpowiedź

"Toż mu nic z tego nie wyjdzie"

Nie wnosi nic do tematu :/ nie pomaga też użytkownikowi. 

Ostrzeżenie nadane słusznie.

Wnosi, uświadamiałem mu, że to będzie fatalnie wyglądało.

Edytowane przez Rejszpat

1 minutę temu, Taq napisał:

Nie pomogłeś mu w problemie ? . I samym postem nic nie wniosłeś.

Spam jak nic. 

Pomogłem mu. Dzięki mojej wypowiedzi będzie wiedział, że to nie ma sensu, bo wygląda fatalnie, a co za tym idzie nie będzie się męczył ze zrobieniem tego.

Edytowane przez Rejszpat

4 minuty temu, DeltaT napisał:

zająłem miejsce po tobie

Nie zająłeś miejsca po mnie, ja byłem administratorem, a ty jesteś jr. administratorem.

4 minuty temu, DeltaT napisał:

tylko posta sobie nabiłeś

W jakim celu miałbym nabijać posty? :lulkappa:

Edytowane przez Rejszpat

2 minuty temu, DeltaT napisał:

Ale mi tu chodzi o ilość osób w administracji, zapomniałem sprecyzować.

Za takie coś to bym się prędzej uwziął na libtera, a nie na Ciebie.  :nokappa: 

Edytowane przez Rejszpat
jeszcze się nie uwziąłem na libtera, niech się cieszy, że ma tolerancyjnych użytkowników

Jeśli chodzi o pierwsze ostrzeżenie oraz kolejne w temacie to ewidentna fuszerka moderacyjna. @DeltaT to, że post w twoim mniemaniu wnosi niewystarczająco dużo do tematu nie znaczy że NIC nie wnosi. Twoją rolą jest moderowanie, a nie ukrywanie połowy tematu z warnami w tym postów które sprawdzają rozwiązania innych użytkowników "btw zmiana kodowania u mnie nic nie zmieniła lul", prośby o sprecyzowanie "Jaki obrazek?" oraz o zgrozo odpowiedzi na tę prośbę przez innego użytkownika "Chodzi mu chyba o stworzenie ikony Discorda tym". 

Drugie ostrzeżenie uznaję za słuszne, @Rejszpat jeśli uważasz że nic z tego nie wyjdzie powinieneś uzasadnić.

• Libter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...