sebafudi 122 Opublikowano 27 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2014 Witam.Da się zrobić, aby skrypt teleportował gracza między światami? Jeżeli jest normalnie teleportowanie do koordynatow, ale na aktualnym świecie. Wiem, że można zrobić coś np.make player execute command "warp event"teleport player to {event.parkour} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 27 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2014 Nie jestem pewien czy to zadziała :teleport player to world "world" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebafudi 122 Opublikowano 28 marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 marca 2014 Nie jestem pewien czy to zadziała :teleport player to world "world"Nie działa :( World "world" is not an entity typeWysłane z SGS+ Znalazłeś koszyk wielkanocny! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 356 Opublikowano 28 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2014 To może zrób zmienną z %world%set {event.parkour.%world%} to location of playerteleport player to {event.parkour.%world%} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebafudi 122 Opublikowano 30 marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 marca 2014 To może zrób zmienną z %world%set {event.parkour.%world%} to location of playerteleport player to {event.parkour.%world%} To zapisuje lokalizacje w danym swiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebafudi 122 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2014 Dobra rozwiałem to wraz z RaiZeNem Nie trzeba było dodawać żadnych światów, automatycznie zapisało do danego świataset {lokalizacja} to location of playera potemteleport player to {lokalizacja} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebafudi 122 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Ten temat został zamknięty przez moderatora. Powód: @up Jeżeli nie zgadzasz się z tą decyzją skontaktuj się z moderatorem, który zamknął ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sebafudi 122
Witam.
Da się zrobić, aby skrypt teleportował gracza między światami? Jeżeli jest normalnie teleportowanie do koordynatow, ale na aktualnym świecie. Wiem, że można zrobić coś np.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi