Wiewi 7 Opublikowano 16 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2018 (edytowane) Cześć! Mam do was pytanie. Jak w skrypcie napisać żeby jak mam skrypt na case i wpisze komendę /skrzynka co potem napisać żeby była możliwość dawania tego w większej ilości niz 1 i możliwość wyboru dla jakiego gracza chcę to dać. Dziekuje za wszystkie odpowiedzi Edytowane 16 sierpnia 2018 przez LjayPL789 Edytuje formatowanie. (Usuwam pogrubienie) Notatka dodana przez bludis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 533 Opublikowano 16 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 16 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2018 (edytowane) command /dajskrzynke [<player>] [<number>]: trigger: if player has permission "skrzynka.sk": if arg 1 isn't set: send "&7>> &cPoprawne uzycie: /dajskrzynke &7<&cgracz&7> <&cilosc&7>" stop if arg 2 isn't set: send "&7>> &cPoprawne uzycie: /dajskrzynke &7<&cgracz&7> <&cilosc&7>" stop if arg 1 is set: if arg 2 is set: loop arg 2 times: give arg 1 chest named "nazwa skrzyni" with lore "Jesli masz lore to wpisz" send "&7>> &aDales skrzynie/skrzynki graczu %arg 1% w ilosci %arg 2%" to player send "&7>> &aDostales skrzynki/skrzynie od administratora %player% w ilosci %arg 2%" to arg 1 stop Skrzynkę dajesz komendą: /dajskrzynke <gracz> <ilosc> Edytowane 16 sierpnia 2018 przez LjayPL789 Dodaje "number" w argumencie 2. kerpson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 533 Opublikowano 16 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2018 Teraz, LjayPL789 napisał: command /dajskrzynke [<player>] [<text>] [<text>]: trigger: if player has permission "skrzynka.sk": if arg 1 isn't set: send "&7>> &cPoprawne uzycie: /dajskrzynke &7<&cgracz&7> <&cilosc&7>" stop if arg 2 isn't set: send "&7>> &cPoprawne uzycie: /dajskrzynke &7<&cgracz&7> <&cilosc&7>" stop if arg 1 is set: if arg 2 is set: loop arg 2 times: give arg 1 chest named "nazwa skrzyni" with lore "Jesli masz lore to wpisz" send "&7>> &aDales skrzynie/skrzynki graczu %arg 1% w ilosci %arg 2%" to player send "&7>> &aDostales skrzynki/skrzynie od administratora %player% w ilosci %arg 2%" to arg 1 stop Skrzynkę dajesz komendą: /dajskrzynke <gracz> <ilosc> "loop arg 2 times" Odnosi się do number a nie do text Po 2. po co 2x text jak tylko 2argumenty dajesz? bludis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Wiewi 7
Cześć! Mam do was pytanie.
Jak w skrypcie napisać żeby jak mam skrypt na case i wpisze komendę /skrzynka co potem napisać żeby była możliwość dawania tego w większej ilości niz 1 i możliwość wyboru dla jakiego gracza chcę to dać.
Dziekuje za wszystkie odpowiedzi
Edytowane przez LjayPL789Edytuje formatowanie.
(Usuwam pogrubienie)
Notatka dodana przez bludis
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi