Vexiu 2 Opublikowano 15 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2018 Witam poszukuję jakiegoś publicznego spolszczenia pluginu Factions ze względu na to że stwierdziłem że stare dobre Factions jest lepsze niż gildie Dobrze aby to była najnowsza wersja Z góry dziękuję Ps. Nie wiem czy to dobry dział Poprawiam błąd w tytule. Notatka dodana przez HeezQ tusicotugu2007 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 15 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2018 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CDFN 3 Opublikowano 16 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2018 otwórz sobie src i edytuj Pyniu333 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Vexiu 2
Witam poszukuję jakiegoś publicznego spolszczenia pluginu Factions ze względu na to że stwierdziłem że stare dobre Factions jest lepsze niż gildie
Dobrze aby to była najnowsza wersja
Z góry dziękuję
Ps. Nie wiem czy to dobry dział
Poprawiam błąd w tytule.
Notatka dodana przez HeezQ
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi