polp223 2 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 Witajcie. Potrzebuję skrypta, że gdy klikniemy na papier z nazwą "&6Magiczne Skrzydla" to konsola wykona komende "fly %player%" a po 3 sekundach wykona znów tą komendę, by zabrać fly. Z góry dzięki za napisanie skryptu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 (edytowane) SKRYPT: Jeśli mój skrypt działa - oznacz moją odpowiedź jako najlepsza . OZNACZENIE: @polp223 Edytowane 7 sierpnia 2018 przez LjayPL789 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 polp223 2 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 @LjayPL789 a da radę zrobić tak, że można tego użyć co 30 sekund? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2 bludis 418 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 SKRYPT: Jeśli mój skrypt działa - oznacz moją odpowiedź jako najlepsza. OZNACZENIE: @polp223 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
polp223 2
Witajcie. Potrzebuję skrypta, że gdy klikniemy na papier z nazwą "&6Magiczne Skrzydla" to konsola wykona komende "fly %player%" a po 3 sekundach wykona znów tą komendę, by zabrać fly. Z góry dzięki za napisanie skryptu.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi