KrisSx 30 Opublikowano 3 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2018 Wie ktos jak napisac skrypt na Luk ktory po wystrzale uderzy piorunem w miejsce trafienia? Nigdy sie w takie cos nie bawilem, wiec nie mam pojecia :f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 3 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2018 Jezeli skrypt dziala zaznacz moja odpowiedz jako najlepsza! @KrisSx KrisSx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrisSx 30 Opublikowano 3 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2018 Nie dokladnie to o co chodzi, ale jest ok, znalazlem tez odpowiedz juz na to, do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nicku 126 Opublikowano 4 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KrisSx 30
Wie ktos jak napisac skrypt na Luk ktory po wystrzale uderzy piorunem w miejsce trafienia?
Nigdy sie w takie cos nie bawilem, wiec nie mam pojecia :f
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi