command /cf [<text>]:
trigger:
if arg 1 is not set:
open chest with 5 rows named "Nazwa" to player
wait 1 tick
format slot 10 of player with 1 of player head named "Nazwa2" to close then run [make player execute "cf gf"]
if arg 1 is "gf":
open chest with 5 rows named "bum" to player
wait 1 tick
format slot 1 of player with 1 of player head named "nic nie dziala" to be unstealable
Mam mały problem z przechodzeniem z jednego gui do drugiego.
Gdy wpiszę /cf i wyświetli mi się pierwsze menu wszystko wydaje się ok. Nazwy, ikony i działanie jest poprawne.
Problem pojawia się gdy pierwsze gui się zamknie, a drugie pojawia się na ułamek sekundy. Dosłownie widać mignięcie menu i tyle.
Problem nie występuje gdy wpiszę /cf gf.
Pierw myślałem, że to jakiś problem przy pobieraniu nazw z osobnego pliku, ale po wprowadzeniu stałych nazw dalej pojawia się ten sam problem.
Nie wyskakują błędy przy ładowaniu. Zmiany "wait X tick" nie pomagają gdyby ktoś chciał to zaproponować.
Pytanie
uiuin 10
Mam mały problem z przechodzeniem z jednego gui do drugiego.
Gdy wpiszę /cf i wyświetli mi się pierwsze menu wszystko wydaje się ok. Nazwy, ikony i działanie jest poprawne.
Problem pojawia się gdy pierwsze gui się zamknie, a drugie pojawia się na ułamek sekundy. Dosłownie widać mignięcie menu i tyle.
Problem nie występuje gdy wpiszę /cf gf.
Pierw myślałem, że to jakiś problem przy pobieraniu nazw z osobnego pliku, ale po wprowadzeniu stałych nazw dalej pojawia się ten sam problem.
Nie wyskakują błędy przy ładowaniu. Zmiany "wait X tick" nie pomagają gdyby ktoś chciał to zaproponować.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi