polp223 2 Opublikowano 29 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2018 Plugin Scoreboard stats mi nie dziala wiec prosze o pomoc tutaj. Chce aby po prawej stronie ekranu bylo okienko gdzie bedzie ilosc graczy online, kasa, oraz smierci. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 29 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2018 Godzinę temu, polp223 napisał: Plugin Scoreboard stats mi nie dziala wiec prosze o pomoc tutaj. Powiedz najpierw co ci nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 polp223 2 Opublikowano 29 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2018 @Rejszpat XDD skrypta chce ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pk632_Gaming 0 Opublikowano 29 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2018 Spróbuj wpisać to do configu w folderze ScoreBoardStats Scoreboard: Title: '&1Statystyki' //tu mozesz wpisać co chcesz. # seconds # For instant updates you can or 1 and it will update every second Update-delay: 1 Items: # The Title must have under 48 characters # Title: Type '&6Online': '%online%' '&6Smierci': '%deaths%' '&6Monety': '%money%' //Tam gdzie masz monety możesz wpisać kasa lub co chcesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
polp223 2
Plugin Scoreboard stats mi nie dziala wiec prosze o pomoc tutaj.
Chce aby po prawej stronie ekranu bylo okienko gdzie bedzie ilosc graczy online, kasa, oraz smierci. Z góry dzięki.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi