jackobPL 1 Opublikowano 7 września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 września 2014 Dobrze to zrobiłem? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krfcm 3 Opublikowano 7 września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 września 2014 Raczej jest wszystko od ale dodał bym jeszczeevent on first join:set {zgony.%player%} to falsedla zabezpieczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jackobPL 1 Opublikowano 7 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 września 2014 Okej. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Alienek123 5 Opublikowano 15 września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 września 2014 options: tag: &8[&4HC&6Life&8]variables: {zgony.%player%} = false on death of player: set {zgony.%victim%} to true halt 2 seconds send "{@tag} &aZginales! Masz 10 sekund na pozegnanie sie z serwerem!" send "{@tag} &aDostajesz bana na 3 dni!" halt 10 seconds kick player due to "&cUmarles! Zostaniesz odbanowany za 3 dni!" halt 3 days set {zgony.%victim%} to falseon join: if {zgony.%player%} is true: halt 1 second kick player due to "&cUmarles! Zostaniesz odbanowany za 3 dni!"command /unbandead [<text>]: if player has permission "unbandead.hclife": if arg 1 is set: set {zgony.%victim%} to false send "{@tag} &6Odbanowales gracza &2%arg 1%&6!"Zamiast "wait" używaj "halt" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mibac138 15 Opublikowano 20 września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 września 2014 @Alienek123 To to samo ... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Alienek123 5 Opublikowano 20 września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 września 2014 Wiem.. ale z wait sa bugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jackobPL 1
Dobrze to zrobiłem? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi