Sjatan18 0 Opublikowano 23 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2018 Witam, potrzebuje skryptu na Quest chodzi o to, ze klikajac na npc Dzienne Netherowe Questy otwiera sie skrzynka (9slotow) 4 slot glowa pigmena 5 slot glowa czarnego szkieleta 6 slot glowa ender smoka I chodzi mi oto, ze klikajac na glowa pigmena, szkieleta, smoka rozpoczyna sie quest: Zabij 1 Withera nazwa moba: &4&lWither Zabij 20 Mrocznych Szkieletow nazwa moba: Mroczny Szkielet Zabij 20 PigZombie nazwa moba: PigZombie Po zakonczeniu kazdego questa daje nam 5 diaxow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Gość Vylence Opublikowano 23 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamill0s 47 Opublikowano 23 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2018 (edytowane) Godzinę temu, Sjatan18 napisał: Witam, potrzebuje skryptu na Quest chodzi o to, ze klikajac na npc Dzienne Netherowe Questy otwiera sie skrzynka (9slotow) 4 slot glowa pigmena 5 slot glowa czarnego szkieleta 6 slot glowa ender smoka I chodzi mi oto, ze klikajac na glowa pigmena, szkieleta, smoka rozpoczyna sie quest: Zabij 1 Withera nazwa moba: &4&lWither Zabij 20 Mrocznych Szkieletow nazwa moba: Mroczny Szkielet Zabij 20 PigZombie nazwa moba: PigZombie Po zakonczeniu kazdego questa daje nam 5 diaxow NPC to człowiek z pluginu citizens, czy jak? Chodzi mi jakim mobkiem jest NPC. Jaką masz wersje silnika? Edytowane 23 lipca 2018 przez Kamill0s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sjatan18 0 Opublikowano 23 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2018 Npc - Citizens Silnik Spigot 1.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kamill0s 47 Opublikowano 23 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2018 (edytowane) Proszę: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Liczę na plusik i zaznaczenie mojej odpowiedzi jako "najlepsza odpowiedź". Wymagane dodatki: Skript min 2.1.2, SkQuery 3, WildSkript @Sjatan18 Edytowane 23 lipca 2018 przez Kamill0s Sjatan18 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sjatan18 0
Witam, potrzebuje skryptu na Quest chodzi o to, ze klikajac na npc Dzienne Netherowe Questy otwiera sie skrzynka (9slotow)
4 slot glowa pigmena
5 slot glowa czarnego szkieleta
6 slot glowa ender smoka
I chodzi mi oto, ze klikajac na glowa pigmena, szkieleta, smoka rozpoczyna sie quest:
Zabij 1 Withera nazwa moba: &4&lWither
Zabij 20 Mrocznych Szkieletow nazwa moba: Mroczny Szkielet
Zabij 20 PigZombie nazwa moba: PigZombie
Po zakonczeniu kazdego questa daje nam 5 diaxow
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi