PakerP 11 Opublikowano 23 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2018 Może ktoś mi dokładnie opisać/przedstawić jak połączy servery bungee. Bo juz nie wiem. (Potrzeba 3 serverow? Lobby, bungee , i survival?) Chciałbym aby ktoś dokładnie go wytłumaczył opisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 23 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2018 nie servery tylko serwery, i nie serwery bungee bo serwer proxy jest tylko jeden, a reszta to normalne serwery z normalnym silnikiem po prostu podpięte pod serwer proxy. Co takiego trudnego tu jest? Możesz mieć jeden serwer podpięty pod serwer proxy, a możesz mieć więcej, np. serwer proxy, serwer na silniku spigot (np. megadrop) i po prostu musisz odpowiedno skonfigurować serwer proxy. Cytat Bo juz nie wiem. (Potrzeba 3 serverow? Lobby, bungee , i survival?) tak, jeden serwer - bungeecord to będzie serwer proxy, lobby to bedzie serwer 'domyślny' - po wejściu na serwer będzie przenosiło na ten serwer gracza, a survival to serwer na który będziesz łączył graczy poprzez lobby, np. w skrypcie po wpisaniu danej komendy. 'bungeecord connect player to "survival"' (Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PakerP 11 Opublikowano 23 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2018 No ok, ale jak poprawnie skonfigurować wszystko? Bo na yt są tylko stare filmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 23 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2018 Godzinę temu, PakerP napisał: No ok, ale jak poprawnie skonfigurować wszystko? Bo na yt są tylko stare filmy. Bierzesz kabel i wsadzasz do niego monitor z otwartym configiem cord'a. I gotowe. A tak na serio byś wpisał w przeglądarke. Nie znam autora poradnika Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PietregTM 4 Opublikowano 24 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2018 Na forum jest taki poradnik zrobiony przez @TheMolkaPL w dodatku bardzo dobrze wytłumaczy. Link; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PakerP 11 Opublikowano 24 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2018 8 godzin temu, PietregTM napisał: Na forum jest taki poradnik zrobiony przez @TheMolkaPL w dodatku bardzo dobrze wytłumaczy. Link; Nie o to mi chodzi. Dobra sam sobie poradze. Do zamknięcia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Vylence Opublikowano 24 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PakerP 11
Może ktoś mi dokładnie opisać/przedstawić jak połączy servery bungee. Bo juz nie wiem. (Potrzeba 3 serverow? Lobby, bungee , i survival?)
Chciałbym aby ktoś dokładnie go wytłumaczył opisał.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi