Witam, mam taki mały probłem otóz plugin działa normalnie gdy jestem sam na serwerze, ale gdy są np dwie osoby online, to drop jest dziwny. Nie dropi tak jest jest ustawione, tylko zamiast np 32 emeraldy dropi ich 8. Pomoze ktos? Kawałek kodu:
EventHandlerpublicvoid onPlace(BlockPlaceEvent e){Player p = e.getPlayer();Block b = e.getBlock();if(b.getType()==Material.CHEST){ItemMeta im = p.getItemInHand().getItemMeta();if(im.getDisplayName().equals("§7§k|§a§l§k!§7§k|§7 §a§o§lNeroCase §7§k|§a§l§k!§7§k|")&& im.getLore().equals(Arrays.asList(" §5§oTen przedmiot jest wyjatkowo Legendarny."," §5§oW srodku tej skrzyni znajduja sie bardzo"," §5§oCenne przedmioty, otworzenie jej spowoduje"," §5§oWielki wybuch, i uwolnienie mocy, co skutkuje"," §5§oWyrzuceniem przedmiotow do Twojego ekwipunku! "," §e§oChcesz sprobowac swojego szczescia?"," §e§oSmialo, wez ta skrzynie do reki i ja poloz!"," §f§oJestes ciekawy co wyleci? Wpisz §4§l§o/CASE"))){
e.setCancelled(true);if(p.getInventory().getItemInHand()!=null){ItemStack handItem = p.getInventory().getItemInHand();
handItem.setAmount(handItem.getAmount()-1);
p.getInventory().setItemInHand(handItem);
p.updateInventory();for(Player all :Bukkit.getOnlinePlayers()){if(map.get(all)==Boolean.TRUE){
all.sendMessage(" §a§l»"+"§c§o "+ p.getName()+" §7§ootworzyl §7§k|§a§l§k!§7§k|§7 §a§o§lNeroCase §7§k|§a§l§k!§7§k|§7§o, i otrzymal§8:");}if(Math.random()*100<=1){
giveItem(p,Stacki.is);if(map.get(all)==Boolean.TRUE){
all.sendMessage(" §f§l» §4§oRzucane TNT §8§o(1%)");}}if(Math.random()*100<=10){
giveItem(p,Stacki.is1);if(map.get(all)==Boolean.TRUE){
all.sendMessage(" §f§l» §d§oKlate §c§o4§7/§c§o3 §8§o(10%)");}}if(Math.random()*100<=10){
giveItem(p,Stacki.is2);if(map.get(all)==Boolean.TRUE){
all.sendMessage(" §f§l» §d§oButy §c§o4§7/§c§o3 §8§o(10%)");
Pytanie
deusowy_yt 2
Witam, mam taki mały probłem otóz plugin działa normalnie gdy jestem sam na serwerze, ale gdy są np dwie osoby online, to drop jest dziwny. Nie dropi tak jest jest ustawione, tylko zamiast np 32 emeraldy dropi ich 8. Pomoze ktos? Kawałek kodu:
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi