Kabooxx 0 Opublikowano 14 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2018 (edytowane) Da się zrobić dwie grupy i by dołączały do niej gracze? Jeśli tak to jak? By działało np "send "czesc" to grupa1 Edytowane 14 lipca 2018 przez Kabooxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pandax 131 Opublikowano 14 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2018 (edytowane) To juz trzecie z rzędu pytanie w złym dziale... najłatwiejszy sposób: command /komenda: trigger: loop all players: if loop-player has permission „grupa.pierwsza”: send „eehrhdh” to loop player drugi sposób, który nie wiem czy działa, ale robiłem cos podobnego w moim skrypcie: command /komenda: trigger: send „jdjdjd” to {zmiennazgrupapierwsza::*} wczesniej trzeba dodać wszystkich graczy do tej zmiennej. Edytowane 18 lipca 2018 przez nicku1 Dodaje code. Notatka dodana przez Nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kabooxx 0 Opublikowano 15 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2018 W dniu 14.07.2018 o 18:43, pandax napisał: To juz trzecie z rzędu pytanie w złym dziale... najłatwiejszy sposób: command /komenda: trigger: loop all players: if loop-player has permission „grupa.pierwsza”: send „eehrhdh” to loop player drugi sposób, który nie wiem czy działa, ale robiłem cos podobnego w moim skrypcie: command /komenda: trigger: send „jdjdjd” to {zmiennazgrupapierwsza::*} wczesniej trzeba dodać wszystkich graczy do tej zmiennej. Ale w tym drugim sposobie jak dodac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pandax 131 Opublikowano 15 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2018 3 minuty temu, Kabooxx napisał: Ale w tym drugim sposobie jak dodac command /dodaj [<text>]: trigger: if arg 1 is set: add arg 1 to {zmiennazgrupapierwsza::*} send "&aDodano: %arg 1%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kabooxx 0 Opublikowano 15 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2018 Teraz, pandax napisał: command /dodaj [<text>]: trigger: if arg 1 is set: add arg 1 to {zmiennazgrupapierwsza::*} send "&aDodano: %arg 1%" Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nicku 126 Opublikowano 18 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kabooxx 0
Da się zrobić dwie grupy i by dołączały do niej gracze? Jeśli tak to jak?
By działało np "send "czesc" to grupa1
Edytowane przez KabooxxOdnośnik do komentarza
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi