ShadowEk 60 Opublikowano 12 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2018 Witajcie, ostatnio pisałem skrypt na "przeszywkę", czyli na przebijanie bloku ciosów. Niestety większa ilość prób to błędy, nawet powiem, że wszystkie. Gdyby ktoś potrafił to napisać, byłbym wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pandax 131 Opublikowano 12 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2018 (edytowane) Hej @ShadowEk! Możesz wytłumaczyć Twój problem dokładniej? Jakim blokiem ma być ten blok ciosów, co on ma robić, co gracz ma robić, co ma aktywować itd. Nie każdy gra w Metina 2 . Edytowane 12 lipca 2018 przez pandax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ShadowEk 60 Opublikowano 12 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2018 3 godziny temu, pandax napisał: Hej @ShadowEk! Możesz wytłumaczyć Twój problem dokładniej? Jakim blokiem ma być ten blok ciosów, co on ma robić, co gracz ma robić, co ma aktywować itd. Nie każdy gra w Metina 2 . Chodzi mi o to, gdy walczysz z przeciwnikiem, to jak wejdzie mu "blok ciosów" (zmienna {blok.%player%} i {blok::%player%}) to jest szansa, że przebije Ci ten blok ciosów tak zwaną "przeszywką", zmienna (przeszywka::%player%) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ShadowEk 60
Witajcie, ostatnio pisałem skrypt na "przeszywkę", czyli na przebijanie bloku ciosów.
Niestety większa ilość prób to błędy, nawet powiem, że wszystkie.
Gdyby ktoś potrafił to napisać, byłbym wdzięczny.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi