Sop24PL 40 Opublikowano 9 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2018 Niniejszym wnioskuję o utworzenieotwartego klubu ProClub (Programming Club) Tematyka: Programowanie Cel: Klub będzie miał na celu pomagać osobom które chciałyby nauczyć się programować, oraz chciałbym aby każdy mógł podzielić się swoimi myślami nt. programowania i poznać opinie innych. Do klubu będzie mógł dołączyć każdy użytkownik, który będzie zainteresowany daną tematyką. W klubie będę chciał zgromadzić grupę osób (głównie z forum) które znają się na programowaniu tak aby były w stanie pomóc innym. Myślę, że klub będzie dobrym pomysłem, gdyż wzystko będzie w jednym miejscu oraz łatwo dostępne dla każdego. Uzasadnienie: Na forum jest dużo osób, które szukają pomocy odnośnie programowania, lub chciałyby podzielić się swoim pomysłem z innymi, klub miałby im to ułatwić podsuwając pomysły oraz proste przykłady pomagające zrozumieć daną rzecz. PoweredDragon 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/28144-wniosek-o-utworzenie-klubu-proclub/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi