Patek 189 Opublikowano 4 września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 września 2014 Witam dlaczego nie dziala mi cos takiego :(?add "test" to {test::*} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 4 września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 września 2014 błędy w konsoli? So jakie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 4 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 września 2014 Ni ma poprostu nie wysietla nic tylko <none> . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 4 września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 września 2014 reinstall skript? Jak nie pomoże to wersja skript, cb, dodatkow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 4 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 września 2014 on death of player: if attacker is player: add "test" to {test.%victim%::*} send "%{test.%victim%::*}%" to attackerTam wyświetla ale tutaj juz nie o.O .command /patek: trigger: send "%{test.%player%::*}%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 444 Opublikowano 4 września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 września 2014 (edytowane) Patek zrób tak:on death of player: if attacker is a player #dalszy kodBłędem jest to ze niema "a" przed player, lecz błędu nie wywala :p #Edit:Tak wiem "Masło maślane" Edytowane 4 września 2014 przez Barunyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 4 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 września 2014 To nawet nic do tego nie ma ... I tak nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 5 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 września 2014 Pomorze ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xayanix 51 Opublikowano 5 września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 września 2014 Dziwne, identyczny kod mi działa na serwerze. a spróbujset {test.%player%::%random char%%random char%%random char%%random char%} to "TEST Upewnij się 3 razy czy ten kod nie działa (twój) bo według mnie jest prawidłowy.Ewentualnie spróbuj ustawić jakąś wartość z listy przez set, a potem próbuj z add.Być może nie dodaje, bo uważa że nie ma takiej listy zmiennych czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 5 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 września 2014 Dobra jestem kompletnym idiota i wpisywałem ta komende złym graczem o.O Zamek ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Patek 189
Witam dlaczego nie dziala mi cos takiego :(?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi