makstale 34 Opublikowano 5 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2018 (edytowane) potrzebuje, napisze mi ktoś skrypt, żeby się zbroja nie niszczyła. W sensie mam serwer rpg i tam są duże ataki i po jednym ataku się zbroja niszczy i potrzebuje skrypt który będzie zapobiegał jej niszczeniu Edytowane 5 lipca 2018 przez makstale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ChoMix 0 Opublikowano 5 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2018 (edytowane) Nie łatwiej by było pobrać mod do mc ALL U WANT? I byś mógł nadać tej zbroi niezniszczalność. A tak tp to tutaj masz jakieś rozwiązania może tu znajdziesz Edytowane 5 lipca 2018 przez ChoMix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makstale 34 Opublikowano 5 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2018 To jest serwer rpg. Dropy ze szkat, mobow itp.. xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrisSx 30 Opublikowano 5 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2018 Plugin Unbreakable. Komenda /unbk sprawiasz ze item jest niezniszczalny. Dziala z shopkeepers (itemy od villagerow sa niezniszczalne) A mozesz zrobic tak ze rzeczy z mobow nie sa niezniszczalne, trzeba je ulepszyc za pomoca zwoju jakiegos na niezniszczalnosc @makstale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
makstale 34
potrzebuje, napisze mi ktoś skrypt, żeby się zbroja nie niszczyła. W sensie mam serwer rpg i tam są duże ataki i po jednym ataku się zbroja niszczy i potrzebuje skrypt który będzie zapobiegał jej niszczeniu
Edytowane przez makstaleOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi