AdekzPoski13 0 Opublikowano 2 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 Witam ! mam bardzo duży problem z essentials jak w pliku zmieniam ze zamiast <NICK> to NICK: , ale to nie dziala i chcial bym aby ktos mi zrobil w skryptcie takie cos ze NICK: Wiadomosc z góry dzięki ! Poprawiam nazwę tematu. Notatka dodana przez Nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 691 Opublikowano 2 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 A masz EssentialsChat zainstalowany? Być może skrypt nie jest Ci potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sh1ft_S 29 Opublikowano 4 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2018 Albo nie masz EssentialsChat albo w configu essentials masz w groupformat takie coś że dodaje te < > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AdekzPoski13 0 Opublikowano 4 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2018 3 godziny temu, Sh1ft_S napisał: Albo nie masz EssentialsChat albo w configu essentials masz w groupformat takie coś że dodaje te < > Mam ale jak poprawiam to pisze niby w pliku ze NICK: ale jak pisze na czacie to nadal <NICK> Jak patrze w konsoli to widze ze są jakieś błędy z EssentialsChat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Briks 307 Opublikowano 5 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2018 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Na pewno tego tam nie masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
AdekzPoski13 0
Witam ! mam bardzo duży problem z essentials jak w pliku zmieniam ze zamiast <NICK> to NICK: , ale to nie dziala i chcial bym aby ktos mi zrobil w skryptcie takie cos ze NICK: Wiadomosc z góry dzięki !
Poprawiam nazwę tematu.
Notatka dodana przez Nicku
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi