dragacz123 1 Opublikowano 2 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 Witam czy ktoś napisze mi skrypt który uniemożliwia kopanie danej randze na danym cuboidzie . Mam plugin World Edit , i World Guard jak by co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 2 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 @dragacz123 SKRYPT: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragacz123 1 Opublikowano 2 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 (edytowane) 16 minut temu, LjayPL789 napisał: @dragacz123 SKRYPT: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! A mógł byś jeszcze dodac do skryptu że ta dana ranga nie może danej komendy używać np /tpaccept /tpa i że jak wykopie ta ranga co nie może na tym regionie kopac ma pisać że nie ma permisji aby kopać na tym regionie. I błędy są : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 2 lipca 2018 przez dragacz123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Verdun1337 0 Opublikowano 2 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 daj mi permisje od tego vipa i nazwę regionu i co to ma robić wg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Verdun1337 0 Opublikowano 2 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 ale z tego co widzę to typek ci db ten skrypt napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Verdun1337 0 Opublikowano 2 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! sprawdziłem i ten jego skrypt działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragacz123 1 Opublikowano 2 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 1 minutę temu, Verdun1337 napisał: daj mi permisje od tego vipa i nazwę regionu i co to ma robić wg Region ustawiony na kopalni Vip to : (vipmc) - na tym regionie ma ranga Gracz mieć zablokowane kopanie . A inaczej jest kopalnia tam z Kwarcu 100% i nie może go kopac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dragacz123 1
Witam czy ktoś napisze mi skrypt który uniemożliwia kopanie danej randze na danym cuboidzie . Mam plugin World Edit , i World Guard jak by co.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi