Witam, mam problem, w skrypcie niżej jak kliknę na npc, to ładuje mi że na raz wyskakuje wiadomosc
Ulepszanie nie powiodlo sie i Ulepszanie powiodlo sie
oraz zabiera item, i daje... wie ktos jak to naprawic? z góry dziękuję za pomoc...
on rightclick on entity:
if name of clicked entity is "kowal":
if player's tool is diamond helmet:
if name of player's tool is "&9Helm &3Herosa":
send "&e[Kowal] &bZobaczmy czy sie uda:)"
wait 1 tick
chance of 40%:
remove 1 diamond helmet named "&9Helm &3Herosa" from player
send "&e[Kowal] &cUlepszanie nie powiodlo sie &4:)" to player
chance of 60%:
remove 1 diamond helmet named "&9Helm &3Herosa" from player
send "&e[Kowal] &aUlepszanie powiodlo sie &2:)" to player
add 1 diamond helmet of protection 8 and unbreaking 20 named "&9Helm &3Herosa &6+1" to player
Pytanie
MrLucyferek 10
Witam, mam problem, w skrypcie niżej jak kliknę na npc, to ładuje mi że na raz wyskakuje wiadomosc
Ulepszanie nie powiodlo sie i Ulepszanie powiodlo sie
oraz zabiera item, i daje... wie ktos jak to naprawic? z góry dziękuję za pomoc...
on rightclick on entity: if name of clicked entity is "kowal": if player's tool is diamond helmet: if name of player's tool is "&9Helm &3Herosa": send "&e[Kowal] &bZobaczmy czy sie uda:)" wait 1 tick chance of 40%: remove 1 diamond helmet named "&9Helm &3Herosa" from player send "&e[Kowal] &cUlepszanie nie powiodlo sie &4:)" to player chance of 60%: remove 1 diamond helmet named "&9Helm &3Herosa" from player send "&e[Kowal] &aUlepszanie powiodlo sie &2:)" to player add 1 diamond helmet of protection 8 and unbreaking 20 named "&9Helm &3Herosa &6+1" to player
Edytowane przez VylenceWstawiam w znacznik code ^>^
https://skript.pl/temat/27964-ma%C5%82y-problem/Udostępnij na innych stronach
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi