Witam, próbowałem na wszystkie sposoby, które znam zrobić nieruchomy slot w ekwipunku, na który jeśli klikniemy używa się dalsza część kodu.
Cytat
on inventory click:
if inventory name of player's current inventory is "test":
cancel event
if clicked slot is 8:
send "test"
command test:
trigger:
set slot 8 of player to paper named "test"
on inventory click:
if "%inventory name of player's current inventory%" is "test":
send "test"
on join:
format slot 8 of player with 1 of paper named "test" with lore "" to be unstealable
Żaden z tych skryptów nie ma błędu, ale przedmiotem w ekwipunku dalej można ruszać, a po kliknięciu nic się nie dzieje. Wiem, że na forum są już podobne wątki, ale robiąc to tak jak tam jest napisane, nie działa. Chyba, że na tej wersji skrypta 2.2-dev17, nie działa to. Dziękuje z góry za każde odpowiedzi.
Pytanie
StworekTV 4
Witam, próbowałem na wszystkie sposoby, które znam zrobić nieruchomy slot w ekwipunku, na który jeśli klikniemy używa się dalsza część kodu.
Żaden z tych skryptów nie ma błędu, ale przedmiotem w ekwipunku dalej można ruszać, a po kliknięciu nic się nie dzieje. Wiem, że na forum są już podobne wątki, ale robiąc to tak jak tam jest napisane, nie działa. Chyba, że na tej wersji skrypta 2.2-dev17, nie działa to. Dziękuje z góry za każde odpowiedzi.
https://skript.pl/temat/27930-skrypt-na-nieruchomy-slot/Udostępnij na innych stronach
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi