mcuZ 1 Opublikowano 26 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2018 (edytowane) Wszytko opisane w opisach tych filmów: Autorskie pluginy: #1 Plugin na schowek [MySQL, OPIS] Pluginy z serwerów: #1 Plugin na drop z MC4U.pl [MySQL, OPIS] https://www.youtube.com/watch?v=_7niJPpKjO8&t=33s Edytowane 27 czerwca 2018 przez mcuZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 961 Opublikowano 26 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2018 ale czekaj, bo ja nie rozumiem. Piszesz, że sprzedajesz plugin na drop z mc4u.pl, a w tytule filmiku masz napisane "Autorskie pluginy", zdecyduj się bo jedno wyklucza drugie. albo wymyślasz coś serio autorskiego, albo kopiujesz z innego serwera. Zalecam nauczyć się znaczenia słowa "autorskie". Usunięty#3468 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 600 Opublikowano 26 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2018 Jeśli plugin jest z wycieku to popełniasz wykroczenie (kara grzywny), bądź przestępstwo Helczyk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcuZ 1 Opublikowano 27 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2018 (edytowane) 10 godzin temu, boleknowak napisał: ale czekaj, bo ja nie rozumiem. Piszesz, że sprzedajesz plugin na drop z mc4u.pl, a w tytule filmiku masz napisane "Autorskie pluginy", zdecyduj się bo jedno wyklucza drugie. albo wymyślasz coś serio autorskiego, albo kopiujesz z innego serwera. Zalecam nauczyć się znaczenia słowa "autorskie". Autorski czyli napisany przeze mnie Ale nazwa zmieniona 10 godzin temu, KrejzolekPRO napisał: Jeśli plugin jest z wycieku to popełniasz wykroczenie (kara grzywny), bądź przestępstwo Plugin pisałem ja Edytowane 27 czerwca 2018 przez mcuZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 961 Opublikowano 27 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2018 Godzinę temu, mcuZ napisał: Autorski czyli napisany przeze mnie Ale nazwa zmieniona "inicjator jakiegoś przedsięwzięcia", więc nie jest to autorskie, bo kto inny już to wymyślił i zrobił; wykonawcą jest mc4u.pl. źródło: klik Helczyk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi