MrNorbertPL24 9 Opublikowano 2 września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 września 2014 Witam, gracze na moim serwerze są tak sprytni że udało im się obejść blokadę potek 2. Nie powiem jak to zrobili ;D (nie chodzi o picie - inny sposób) Ale jak zrobić żeby co 5 sec brało wszystkim graczą efekt strengha 2?próbowałemevery 5 seconds:loop all players:remove strengh 2 from loop-player ale nie działa, próbowałem tez dać efekt strengh 2 na 0 sekund. ale nie działa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 2 września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 września 2014 Pewnie ten super hiper ekstra sposób to poprostu rzucanie na siebie potek z dispensera ale ok.every 1 second: loop all players: remove 373:16425 from loop-player #rzucana remove 373:8297 from loop-player # zwykla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrNorbertPL24 9 Opublikowano 2 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 września 2014 @Parrot wiem ten sposób właśnie wykryli... Mi nie chodzi by zabierało potki lecz by zabierało efekt potki -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mati770ka 120 Opublikowano 2 września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 września 2014 (edytowane) spróbuj samo: remove strengh from loop-player Edytowane 2 września 2014 przez mati770ka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrNorbertPL24 9 Opublikowano 3 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 września 2014 dupa, nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mati770ka 120 Opublikowano 3 września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 września 2014 jak coś to się pisze Strength Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TeseuS 3 Opublikowano 5 września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 września 2014 (edytowane) every 1 second: loop all players: remove efect strenght loop-player # musisz jakos ustawic ten efekt strenght remove efect strenght 2 from loop-player # Musisz jakos ustawic ten efekt strenght 2 To Na 95% Dziala //// Dziala ? daj Naj :) Edytowane 5 września 2014 przez TeseuS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MrNorbertPL24 9
Witam, gracze na moim serwerze są tak sprytni że udało im się obejść blokadę potek 2. Nie powiem jak to zrobili ;D (nie chodzi o picie - inny sposób)
Ale jak zrobić żeby co 5 sec brało wszystkim graczą efekt strengha 2?
próbowałem
every 5 seconds:
loop all players:
remove strengh 2 from loop-player
ale nie działa, próbowałem tez dać efekt strengh 2 na 0 sekund. ale nie działa :P
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi