JJ4KUB 59 Opublikowano 21 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2018 Dostałem ostrzeżenie za : Pisz wyłącznie posty wnoszące coś konstruktywnego i nie odbiegające zbytnio od tematu. w moim temacie gdy nic nawet nie napisałem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 21 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2018 Post ukryłem, treść brzmiała "Dzięki za opinie". FYI, jeśli dostałeś ostrzeżenie za spam, a postu nie widzisz, to najprawdopodobniej został on usunięty - wtedy radzę najpierw zwrócić się, prywatnie do moderatora aniżeli od razu pisać odwołanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ4KUB 59 Opublikowano 21 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2018 Ale to jest mój temat i mam prawo chyba podziękować takiej osobie za opinię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 21 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2018 (edytowane) Teraz, JJ4KUB napisał: Ale to jest mój temat i mam prawo chyba podziękować takiej osobie za opinię? Od podziękowań jest polubienie. W fakcie nic ten post nie wnosi do tematu, więc po co. Edytowane 21 czerwca 2018 przez Vylence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ4KUB 59 Opublikowano 21 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2018 Jestem uprzejmy wobec osób które oceniają moją włożoną w to pracę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 21 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2018 Forum służy dyskusji, której m. in. podziękowania za opinię są normalnym elementem - zwłaszcza we własnym temacie. Ostrzeżenie oczywiście unieważniam i pora napisać rozporządzenie o moderacji, aby uniknąć takich przypadków w przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi