TheSzebaXD 3 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 Potrzebuję skriptu, gdy wyskakuje, że serwer jest pełny to połączyć następnym razem można za 6 sekund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 @TheSzebaXD Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! //Nie testowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheSzebaXD 3 Opublikowano 22 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2018 W dniu 20.06.2018 o 18:24, LjayPL789 napisał: @TheSzebaXD Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! //Nie testowane Napisz mi skript jak możesz na to, że po prostu mozna się łączyć z serwerem co 6 sekund i tyle, bez tych slotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 691 Opublikowano 22 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2018 Nie potrzebujesz do tego żadnych skryptów! Możesz to zrobić używając connection-throttle w pliku bukkit.yml Powodzenia życzę,Pozdrawiam TheSzebaXD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheSzebaXD 3 Opublikowano 22 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2018 45 minut temu, jaku49 napisał: Nie potrzebujesz do tego żadnych skryptów! Możesz to zrobić używając connection-throttle w pliku bukkit.yml Powodzenia życzę,Pozdrawiam Dziekuje jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheSzebaXD 3 Opublikowano 22 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2018 2 godziny temu, TheSzebaXD napisał: Dziekuje Da się do tego zmienić komunikat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 691 Opublikowano 22 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2018 Godzinę temu, TheSzebaXD napisał: Da się do tego zmienić komunikat? Wydaje mi się że nie, szukałem teraz na necie (a wcześniej w innych plikach .yml) i nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TheSzebaXD 3
Potrzebuję skriptu, gdy wyskakuje, że serwer jest pełny to połączyć następnym razem można za 6 sekund
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi