olafking0524 2 Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 (edytowane) Witam, chciałem ostatnio zrobić skript na wyspy SkyBlock, ale napotkałem jeden błąd, a dokładnie to: Nie wiem, co w kodzie jest źle, czy nie można zrobić "{loc{_nr}}"? Kod: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 16 czerwca 2018 przez olafking0524 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Powinno działać, a jeżeli nie, to będziemy działać dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 olafking0524 2 Opublikowano 16 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Niestety, ale nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 Chyba nie można robić zmiennych "{loc{_nr}" Spróbuj zrobić inną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 Wartość zmiennej w zmiennej możesz wpisywać tylko poprzez zawarcie jej w %% Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Vylence Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Vylence Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
olafking0524 2
Witam,
chciałem ostatnio zrobić skript na wyspy SkyBlock, ale napotkałem jeden błąd, a dokładnie to:
Nie wiem, co w kodzie jest źle, czy nie można zrobić "{loc{_nr}}"?
Kod: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Edytowane przez olafking0524Odnośnik do komentarza
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi