Briks 307 Opublikowano 10 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2018 Jak zrobić gui by nie dało się go bugować. Nie używając sdgui. I jakby mógł ktoś napisać dlaczego to się da zbugować? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 10 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2018 A co masz przeciwko sdGUI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Briks 307 Opublikowano 10 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2018 Nie wiem jak go obsługiwać. Nie da się zrobić itemu, który jest bez wykonywania komendy (takiego który nic nie robi, nawet nie zamyka inventory). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 12 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2018 W dniu 10.06.2018 o 15:43, BrixNW napisał: Nie wiem jak go obsługiwać. Nie da się zrobić itemu, który jest bez wykonywania komendy (takiego który nic nie robi, nawet nie zamyka inventory). Naucz się obsługiwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Briks 307 Opublikowano 12 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2018 TAK? to pokaż mi jak to zrobić.... Ja tu przyszedłem po to by dowiedzieć się jak to zrobić, a nie po to by jakiś **** mi kazał się czegoś uczyć. TremeQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 12 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2018 (edytowane) Idź i się dowiedz Jakbyś miał problem to do komendy od GUI dodaj /KOMENDAODGUI [<text>]: trigger: arg 1 is "true": stop daj po prostu w komendę "KOMENDAODGUI true" Edytowane 12 czerwca 2018 przez Rejszpat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Briks 307
Jak zrobić gui by nie dało się go bugować. Nie używając sdgui.
I jakby mógł ktoś napisać dlaczego to się da zbugować? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi