96Masters_ 6 Opublikowano 8 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2018 Witam wszystkich tutaj pisze 96Masters_ Mam do was prośbę, poprawi ktoś mi skrypta? Gdy mi chce ktoś pomóc, to niech napisze tutaj w komentarzu, a ja podeśle skrypta na prywatnej wiadomości. Błędy : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 8 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2018 (edytowane) Sprawdzaliście w końcu co jest nie tak z tym? Czy po prostu błąd w tekscie was przerósł? variables: {miecz::ilosc} = 1 on death of player: if attacker is a player: if attacker's tool is a diamond sword: if 3rd line of lore of attacker's tool contains "Zabił graczy:": set {_} to 3rd line of lore of attacker's tool replace all "&bZabił graczy: &9" with "" in {_} set {_} to {_} parsed as number add 1 to {_} set 3rd line of lore of attacker's tool to "&bZabił graczy: &9%{_}%" on damage: if name of attacker's tool is "&e&lExcalibur": remove strength from the attacker apply strength 12 to attacker for 3.9 seconds #Jesteś pewien że taki duży dmg będzie dobry...? on rightclick on sign: if line 1 is "&1[EXCALIBUR]": if player's balance >= 300000: remove 300000 from player's balance give 1 of diamond sword named "&e&lExcalibur" with lore "||&bWlasnosc &9%player%||&bZabił graczy: &90||&8Numer: %{miecz::ilosc}%||&8Diamond Sword" to player add 1 to {miecz::ilosc} send "&6Zakupiłeś EXCALIBUR" else: send "&6Nie masz wystarczająco pieniędzy, brakuje ci jeszcze %300000-player's balance%$" command /exc: permission: exc.admin trigger: give 1 of diamond sword named "&e&lExcalibur" with lore "||&bWlasnosc &9%player%||&bZabił graczy: &90||&8Numer: %{miecz::ilosc}%||&8Diamond Sword" to player add 1 to {miecz::ilosc} send "&6Zakupiłeś EXCALIBUR" Edytowane 15 czerwca 2018 przez ZiemniaQ Dodaje code. Notatka dodana przez Nicku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 96Masters_ 6 Opublikowano 8 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2018 LuckyPotato ty też potrzebujesz pomocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 8 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2018 Nie, ja nie potrzebuje... 2 dni temu twój koleszka (chyba) prosił o poprawienie tego samego kodu... Dostał ode mnie ten - tylko mu błędy w napisach lore sie pokazały i sie chłopak zalamał...Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
96Masters_ 6
Witam wszystkich tutaj pisze 96Masters_
Mam do was prośbę, poprawi ktoś mi skrypta?
Gdy mi chce ktoś pomóc, to niech napisze tutaj w komentarzu, a ja podeśle skrypta na prywatnej wiadomości.
Błędy : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!.
Pozdrawiam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi