96Masters_ 6 Opublikowano 7 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2018 Witam wszystkich użytkowników Skript.pl, mam mały problem, którzy wkurza. Gdy wgrywam go na serwer plugin Factions, to wgl mi nie dzialają w pluginie Skipt (Skrypty) SS: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PakerP 11 Opublikowano 7 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2018 4 godziny temu, 96Masters_ napisał: Witam wszystkich użytkowników Skript.pl, mam mały problem, którzy wkurza. Gdy wgrywam go na serwer plugin Factions, to wgl mi nie dzialają w pluginie Skipt (Skrypty) SS: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Nie ze nie działają ci skrypty tylko są w nich błędy. Źle napisane. I tak jak cos to jest napisane ci na chacie ze są 2 błędy 'errory". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 96Masters_ 6 Opublikowano 8 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2018 Ale jak nie mam tego factionsa to wszystko działa, gdy wgram ten plugin to nic nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 9 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2018 Powodzenia życzę Nie ma takiego czegoś jak player's account w tej wersji Skripta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
96Masters_ 6
Witam wszystkich użytkowników Skript.pl,
mam mały problem, którzy wkurza.
Gdy wgrywam go na serwer plugin Factions, to wgl mi nie dzialają w pluginie Skipt (Skrypty)
SS: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi