Panocek 0 Opublikowano 6 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2018 Cześć, szukam osób chętnych do stworzenia serwera. To możę opowiem trochę o serwerze - serwer typu lobby, posiadamy tryby takie jak: XvsX - wpełni skończone łącznie z autorskimi mapami, areki 1v1/2v2/3v3/party, itp. UhcMeetup - pełny projekt serwera, tryby solo/pary/team, sklep na arene itp. Uhc - to samo co wyżej, różni się rozgrywką, jesli ktoś nie do końca ogarnie oco chodzi moge po części wytłumaczyć. Serwer jest chroniony paczką BlazingPack, wkrótce otrzymamy najnowszą wersje. Posiadamy własną dedykowaną maszyne, polecaną przez Invicjusza (właściciela CraftCore.PL), mamy również autorski skrypt na strone pisany na indywidualne zamówienie. To teraz troche o nas, - jesteśmy profesjonalną, doświadczoną i prawie pełnoletnią ekipą ktora zajmuję się tworzeniem, konfiguracją oraz zarządzaniem serwerów już od wieków każdy z nas prowadził po kilka mniejszych jak i większych serwerów, bądz był wysoko postawionym adminstratorem na innym popularnym serwerze. Każdy z nas cos umie, typu jeden robi za programiste, drugi grafika trzeci montażysta. Wymagam: +16, dojrzałości, bardzo dużego doświadczenia, jakiś umiejętności w dziedzinach przydatnych przy serwerze, opanowania, kultury, ortografii, składni zdań itp. oraz początkowego wkładu finansowego w serwer, chodzi mi o kwote typu 100/300zł. Oferuję: rangę na serwerze promowanego przez InviaczGa oraz wielu innych youtuberow, częściowy zysk z ItemShopu po miesiącu edycji, oraz sam fakt możliwości bycia kimś na dość popularnym serwerze. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/27557-os%C3%B3b-do-serwera/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Usunięty#12473 Opublikowano 10 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2018 Ukryłem wszystkie posty, ponieważ zrobił się bałagan i z tego co przeczytałem chodzi tylko o jedną rzecz. @Panocek daj pierwszy lepszy dowód, że posiadasz blazingpack i uspokój się trochę Jeżeli chodzi jeszcze o coś @_Of3k, @JJ4KUB, @LjayPL789 to możecie nie zaczynając kłótni poruszyć temat. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/27557-os%C3%B3b-do-serwera/#findComment-182630 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi